Activiteitencommissie

De activiteitencommissie is een commissie van vrijwilligers die zorg draagt voor de nevenactiviteiten bij FC Trias.

Dit zijn activiteiten die hoofdzakelijk voor de jeugd worden georganiseerd, maar ook activiteiten waarmee opbrengsten worden binnen gehaald om de activiteiten van de jeugd te bekostigen. Denk hierbij aan de kerstactie en de snoepzakkenactie, hiervan worden diverse activiteiten georganiseerd:

Het grote FC Trias Sinterklaasfeest (mini’s, tijgers en F jeugd)
Sint en de Pieten komen ieder jaar weer op bezoek bij FC Trias. Ze hebben ieder jaar weer een nieuwe en spetterende entree. Daarna wordt er in de kantine besproken wat de pieten het afgelopen jaar allemaal hebben gezien van kinderen bij FC Trias en sluiten ze af met een leuk cadeau voor alle kinderen. Ben je benieuwd wat er dit jaar weer gaat gebeuren geef je dan snel op.  Opgeven kan van te voren via de website.

Nieuwjaarsloop (voor iedereen)
Het nieuwe jaar luiden we bij FC Trias in met een Nieuwjaarsloop en aansluitend de Nieuwjaarsreceptie. De Nieuwjaarsloop bestaat uit verschillende afstanden die leden van FC Trias kunnen lopen. Op deze manier gaan we met zijn alle sportief het nieuwe jaar in. Opgeven kan van te voren via de website of op de dag zelf.

Mountainbike tocht (voor iedereen)
Door de FietsToerClub Kotten wordt er ieder jaar weer een leuke en uitdagende mountainbike tocht uitgezet. Deze tocht bestaat uit verschillende afstanden voor groot en klein. Voor de kleinste jeugd is er een afgestemde route. Natuurlijk kun je dit samen doen met je vader, moeder, broer of zus. Op een gewone fiets deelnemen is ook geen probleem. Je kunt er individueel aan deel nemen, maar ook met een eigen groep of je team. Er wordt ieder jaar gestart om 9.30 vanaf ’t Huitinkveld (FC Trias)

FIFA toernooi (voor JO11, JO13 en JO15)
In de winterperiode, waarin de velden niet altijd beschikbaar zijn, kan er toch voetbal gespeeld worden en wel tijdens het FIFA-toernooi. De spanning is vaak te snijden en het gaat er fanatiek aan toe.  Opgeven kan van te voren via de website.

Workshops voor de meiden
Lekker creatief bezig zijn, dat vinden de meeste meiden wel leuk. De activiteitencommissie organiseert elk seizoen een avond waarop de meiden bijv. kunnen schilderen of mozaïeken. Elk jaar wordt er iets anders georganiseerd. Ook zin om mee te doen? Opgeven kan van te voren via de website.

Megapret (mini’s)
Voor de jongste jeugd wordt er een middagje speelplezier georganiseerd in het binnenspeelparadijs. Hier kunnen ze een aantal uurtjes lekker spelen en zullen we eindigen met een heerlijk bakje met frietjes. Opgeven kan van te voren via de website.

Jeugdkamp JO13
In het seizoen 2015-2016 werd voor de eerste keer een kamp voor de JO13 (D-jeugd) georganiseerd. En vanwege het grote succes krijgt het dit seizoen een vervolg! Er worden verschillende binnen- en buitenactiviteiten georganiseerd. Van vrijdag t/m zondag met je leeftijdsgenoten een sportief en gezellig weekend beleven, dat is toch superleuk!

Jeugdkamp (mini’s, JO9 en JO11)
Het einde van het seizoen wordt voor de jongste jeugd afgesloten met het jeugdkamp. Ieder jaar staat er weer een geheel nieuw programma voor ze klaar. Tijdens dit kamp zal er een balletje worden getrapt en worden er ook diverse andere activiteiten buiten het voetballen om georganiseerd. We slapen allemaal in grote legertenten. Voor diegenen die niet durven te slapen is er de mogelijkheid om ’s avonds te worden opgehaald en zij kunnen dan de volgende morgen weer aanschuiven bij het ontbijt.

Kerstactie (voor iedereen)
Om alle bovenstaande activiteiten mogelijk te maken wordt er elk jaar een kerstactie georganiseerd om geld in te zamelen. Hierbij wordt verwacht dat ieder lid actief zal deelnemen. We hopen dat ieder lid er naar streeft om 3 artikelen te verkopen. Teams met de meest verkochte artikelen kunnen hiermee een activiteit met het hele team winnen.

Snoepzakkenactie (voor iedereen)
Met de snoepzakkenactie hopen wij leden van FC Trias van dienst te zijn. Aangezien het in Winterswijk een traditie is om met Nieuwjaar snoepzakken uit te delen aan kinderen bieden wij leden de mogelijkheid deze kant en klaar te kopen tegen een mooie prijs bij FC Trias. In de week voor het uitleveren worden leden van FC Trias bij elkaar getrommeld om gezamenlijk de zakken te maken. Dit geeft elk jaar weer opnieuw een leuke en gezellige sfeer in de FC Trias kantine.

Ondersteuning van de activiteiten is altijd welkom. Ook zijn we altijd op zoek naar mensen die plaats willen nemen in de commissie. Voor meer informatie hierover kunt u altijd mailen. Heeft u vragen over de verschillende activiteiten dan kunt u altijd mailen activiteiten@fctrias.nl

Francisca Klanderman
activiteiten@fctrias.nl
Wenke Wullink
activiteiten@fctrias.nl
Niels Schreurs
Jitske ten Dolle
Scroll naar boven