ASW Autoschade shirtsponsor FC Trias 35+ 1

Sinds dit seizoen heeft FC Trias twee teams die actief zijn in de 35+ competitie (heren 1) en de 25+ competitie (dames 1). De heren hebben er inmiddels drie avonden op zitten die qua succes wisselend zijn verlopen. Echter de pret is er niet minder om! De mannen van FC Trias 35+ 1 staan in de regio nu al bekend om de gezellige en vooral lange derde helft!

Dennis Kolsté van ASW hoefde niet lang na te denken toen FC Trias hem vroeg als shirtsponsor voor heren 35+ 1. ‘Ik vind de hele competitie een superinitiatief van de KNVB: recreatief voetballen in competitieverband. De spelers hoeven ook niet meer iedere week op zondagochtend vroeg op het veld te staan. Toen FC Trias mij benaderde om dit team van shirts te voorzien heb ik meteen ‘ja’ gezegd en ik heb me aangemeld als speler. Ik vervul dus een beetje een dubbelrol.’

Wat is 35/45+ voetbal?
Het gaat om recreatief voetbal in de categorie 35+ en 45+. Het is bedoeld voor spelers die geen wedstrijdcompetitie meer kunnen of willen spelen. De KNVB organiseert voor het 35+ en 45+ voetbal een aparte competitie. Deze bestaat uit een voorjaars- en een najaarscompetitie van steeds 3 of 4 competitieronden, telkens op vrijdagavond. Het gaat hierbij om recreatief voetbal in competitieverband, 7 tegen 7, op een half veld, wedstrijden van steeds 20 minuten, 3 of 4 wedstrijden per avond.

De deelnemende verenigingen moeten het allemaal 1x organiseren.

Scroll naar boven