Winst in Terborg voor JO15-2G

In dit inhaalweekend moest JO15-2G aantreden op een ouderwets vroege tijd.
Om 9:30 uur vertrokken we naar Terborg om st spelen tegen hun JO15-1D.
Omdat Tay op vakantie was had de leiding Collin van JO15-3 gevraagd om mee te doen.
Vlak voor de wedstrijd werd in de kleedkamer nog even benadrukt dat winst zou betekenen dat we op de derde plaats in het klassement komen. Dit had effect want de jongens kwamen goed uit de startblokken.
Na 5 minuten kon Trias al 3 grote kansen bijschrijven. Waarvan één bal door Collin op de paal geschoten. Na de eerste 5 minuten was Terborg van de schrik bekomen en kwam een Terborg speler voor de Trias goal. Gelukkig voor ons ging de bal over. Dit leidde wel een aantal aanvallende acties van Terborg in. De verdediging met Ruben, Jelmer, Mart, Ivo en Fleur in de goal kon een doelpunt van Terborg voorkomen.
Er werd heel vroeg gestoord door Trias zodat Terborg maar moeilijk uit hun verdediging kwam. Trias was echter een beetje slordig en gehaast in de passing en deed zichzelf daarmee veel tekort. Ondanks dat lukt het toch weer om via Max aan de linkerkant door te breken. Zijn pass kwam bij Jarnick, maar hij schoot over. Kort daarna weer een kans voor Collin, maar de Terborg keeper kon ingrijpen.
Na 25 minuten onderschepte Max de bal en liep door naar de 16, hij leverde een prachtige pass af op Collin die vervolgens super in de netten schoot. Trias kwam op een zeer verdiende 0-1 voorsprong.
Terborg liet de koppies niet hangen en brak door de Trias verdediging. Fleur stond op scherp en “keek” de bal tegen de lat. Dit was het laatste wapenfeit van de eerste helft. Trias ging met een 0-1 voorsprong naar de thee.
De tweede helft begon Trias niet scherp, zodat Terborg heel gevaarlijk uit kwam. Ze scoorden zelfs, maar de goal werd afgekeurd, omdat Fleur gehinderd werd door een Terborg speler.
Trias was weer wakker en dat was te merken ook. Alweer Max, die veel sneller was dan zijn tegenstander, passte op Thom. Thom speelde de bal naar Collin en hij maakte zijn tweede goal. De stand werd 0-2. Na 8 minuten kreeg Terborg een vrije trap net buiten de 16. De Terborg speler krulde de bal mooi over de Trias muur heen, maar de bal ging net hoog naast. Pfffffff, gelukkig bleef de stand 0-2.
Na 10 minuten werd Ivo hard onderuit gehaald en moest gewisseld worden. Dit had enige omzettingen in de opstelling tot gevolg. Het mocht de pret niet drukken want de aanvallen van Trias leden daar niet onder. Max kwam weer door, even later produceerde Milan een prachtige voorzet, Joost kon doorkomen, Dominque schoot naast. Het leek of de 0-3 ontzettend in de lucht hing.
Na 31 minuten was het zover. Milan gooide in op Dominique, hij passte op Joost t D, die op zijn beurt de bal doorspeelde naar Max die de 0-3 scoorde. Even later loste Joost t D nog een schot op de goal, maar die werd door de Terborg keeper gepareerd. Terborg kwam nog één keer door het midden bij de Trias goal, maar hun speler schoot over.
En zo werd de verdiende eindstand van 0-3 bereikt en prijkt Trias JO15-2G op de derde plaats van het klassement en heeft een positief doelsaldo.
Collin bedankt voor het meedoen.

De volgende wedstrijd is zaterdag 29 oktober in Lichtenvoorde tegen Longa.

Scroll naar boven