Bargerpaske WINT PLUS SUPER CUP SPORTIVITEITSBEKER

Op woensdag 15 juni was het zover: HET voetbaltoernooi voor de groepen 5 en 6 van het Winterswijkse basisonderwijs: de FC Trias PLUS SuperCup. Onder zomerse onstandigheden streden voor hun school om de hoogste eer. Hierbij ging het niet om het aantal gescoorde doelpunten maar om de sportiviteitsbeker zoals die beschikbaar werd gesteld door de naamgever van het toernooi: Plus Bruggers.

Hiervoor gaven de scheidsrechters tijdens de 110 gespeelde wedstrijden punten voor het team (en haar toeschouwers) dat het sportiefste speelde en werden de behaalde punten per school bij elkaar opgeteld om zo het gemiddelde per school te bepalen. Ook namen er weer een aantal teams van de Oedingse Von Gahlen Schule deel aan het toernooi waardoor het ook nog een internationaal karakter kreeg. Rond half zeven werd de middag afgesloten met de bekendmaking en huldiging van de winnaar van de sportiviteitsbeker: Bargerpaske !

Ook tijdens de Plus Super Cup hebben de fotograven Marion Wiggers en Jan Tenbergen hebben samen een groot aantal foto’s gemaakt, die een mooi beeld geven van het fantastische toernooi, die jullie in het fotoalbum terug kunnen vinden. Heel veel dank gaat uit naar iedereen die heeft geholpen om er weer een geweldige happening van te maken!

Scroll naar boven