Bekerderby Fc Winterswijk JO15-2 – Fc Trias JO15-2G

Bekerwedstrijd nummer 2. Na de overwinning vorige week in de wedstrijd tegen D.Z.S.V. JO15-1 vandaag de derby tegen de leeftijdsgenoten van Fc Winterswijk JO15-2. Dit soort wedstrijden zijn altijd extra beladen. Spelers kennen elkaar, naast dat ze plaatsgenoten zijn, van school en een enkele heeft de overstap gemaakt van de ene vereniging naar de andere.
In de eerste helft werd er aan beide zijden fel om de bal gespeeld en waren er sporadisch scoringskansen. In één van de weinig goede aanvallen wist Fc Trias te scoren en deze voorsprong vast te houden tot aan de rust.
De tweede helft een andere wedstrijd. Vanaf de aftrap leek Fc Trias minder fel met als gevolg dat Fc Winterswijk beter tot voetballen kwam en al vrij snel de gelijkmaker wist te laten aantekenen en kort daarop zelfs de 2-1. Nog maar net bekomen van deze achterstand werd het zelfs 3-1. Fc Trias had hier niet echt een antwoord op ook niet na de 4-1. Pleister op de wond was de 4-2 maar daar bleef het bij. Ondanks de getoonde inzet geen beloning. Volgende week de 3e bekerwedstrijd in deze poule van 4, uit tegen SDOUC JO15-1.

Scroll naar boven