Planning teamfoto’s

Na het spelen van de bekerwedstrijden in de afgelopen weken gaat komend weekend de competitie weer van start. Een goed moment voor het maken van de jaarlijkse teamfoto’s.

Wij hebben weer een aantal fotografen bereid gevonden om de teamfoto’s te maken. Komend weekend zullen de eerste teams op de foto gezet worden. Gezien het grote aantal teams kan het voorkomen dat sommige teams iets eerder dan voor hun gebruikelijk voor hun thuiswedstrijd aanwezig dienen te zijn. 

Klik hier voor het overzicht met de teams en tijden.

Volledigheidshalve volgen hieronder nog even enkele regels m.b.t. het maken van de teamfoto’s:

  • Alle spelers dragen het blauwe wedstrijdtenue. (Ook als de wedstrijd zelf in het gele reservetenue gespeeld gaat worden!)
  • Alle leiders/trainers dragen een blauwe FC Trias trainingsjas. (Op het wedstrijdsecretariaat ligt een aantal jasjes voor de leiders, mocht iemand onverhoopt geen jas bij zich hebben.)
  • De foto’s worden wederom op de tribune gemaakt.

Gezien het volle schema verzoeken wij alle teams om op tijd en compleet aanwezig te zijn voor het maken van de foto. Bij teams die niet compleet zijn, zullen de namen van de ontbrekende spelers en/of leiders uiteraard wel onder de foto op de website geplaatst worden.

Alvast hartelijk dank voor jullie medewerking!

Scroll naar boven