BELANGRIJK: Invoering Mobiele Digitale Wedstrijd Formulier (MDWF)

Vanaf de start van het seizoen 2017-2018 gaat het gehele veldvoetbal over op de verslaglegging met het mDWF in de KNVB Wedstrijdzaken app. Deze geheel nieuwe app is bestemd voor nagenoeg alle betrokkenen: scheidsrechters, spelers, leiders, trainers en wedstrijdsecretarissen. Alle jeugdteams vanaf JO13 en hoger moeten hun competitie en bekerwedstrijden hierin vastleggen. Betrokkenheid van de leider/trainer/coach en aanvoerder van het team is essentieel.

De app KNVB Wedstrijdzaken moet je downloaden op je telefoon. Voorwaarde om de app vervolgens te kunnen gebruiken is dat je inlogt met het mailadres welke geregistreerd staat in KNVB Sportlink. Bij twijfel en/of vragen over de registratie van je mailadres in KNVB Sportlink, kun je mailen naar
wedstrijdsecretariaatjeugd@fctrias.nl of wedstrijdsecretariaatsenioren@fctrias.nl

Ook de KNVB en Sportlink bieden hulp aan. Ga naar http://www.knvb.nl/mdwf om alle veel gestelde vragen, handleidingen en instructievideo’s te raadplegen. Zorg ervoor dat alle betrokkenen binnen je team op de hoogte zijn en deze informatie kunnen gebruiken. Uiteindelijk moet je er voor zorgen dat je op tijd bent ingelogd om de eerste wedstrijden direct via de app te kunnen afhandelen.

Op donderdag 31-08-2017 is er vanaf 21:00 uur een uitleg over het MWDF (Mobiel Digitaal Wedstrijd Formulier). Deze uitleg zal gehouden worden in één van de vergaderruimtes bij het wedstrijdsecretariaat.

Scroll naar boven