Eerste leeuwinneninstuif FC Trias succesvol verlopen

Bijna 30 meisjes waren op woensdagmiddag 6 september aanwezig bij de eerste leeuwinneninstuif die door FC Trias werd georganiseerd.
Voor een deel van de meisjes was het de eerste kennismaking met de voetbalsport. Diverse oefeningen werden in circuitvorm uitgevoerd. De onderdelen schieten, passen, kappen en draaien, dribbelen, ladderoefeningen en uiteraard het partijspel kwamen aan bod.

Keeper Lot van Eck van Vrouwen 1 stond op doel om de penalties tegen te houden. Voormalig fysiektrainer van Heracles Almelo en nu technisch coördinator van onze meiden- en vrouwenafdeling, Richard van Beek, gaf tekst en uitleg bij een aantal oefeningen die de lichaamscoördinatie ten goede komen. Daarnaast begeleidden trainers van de FC Trias de oefeningen en gaf oud-international Mien te Selle, sinds kort weer woonachtig in Winterswijk, de meisjes nuttige tips over balbehandeling, schieten en balcontrôle.

Volgende week woensdag 13 september van 15.00 tot 17.00 uur is de tweede leeuwinneninstuif. Alle meisjes tot en met 14 zijn welkom, je hoeft hiervoor geen lid te zijn van FC Trias.

Scroll naar boven