Corona update 5-11-2021

Afgelopen dinsdag 2 november zijn de coronaregels aangescherpt. Helaas hebben deze regels ook betrekking op de gang van zaken op ons complex. Het bestuur was zeer bezorgd over de handhaving van die regels. Uit overleg met meerdere sportvereniging binnen Winterswijk is naar voren gekomen dat alle verenigingen dit lastig vinden.

Ook bij de diverse sportbonden en het NOC/NSF waren zeer kritisch, want het zou een enorme klus worden voor amateurverenigingen om dit met vrijwilligers te realiseren. Daarnaast was ook praktisch gezien handhaving bijna onhaalbaar, door de vele ingangen en sluiproutes.

De lobby vanuit de Sportbonden en NOCNSF hebben gelukkig zin gehad, want de coronamaatregels zijn door de regering afgeschaald naar alleen nog het tonen van een coronatoegangsbewijs voor binnenruimten bij sportverenigingen.

Het bestuur heeft de afgelopen dagen intensief overleg gehad en ook binnen ons complex zullen de regels aangepast worden. De nieuwe coronaregels hebben dus allen betrekking op de binnenruimten van ons complex.

Let op!

Vanaf aanstaande zaterdag 6 november is het dus voor personen van 18 jaar en ouder alleen toegang mogelijk tot onze binnenruimten en het buitenterras met een geldig coronatoegangsbewijs, inclusief legitimatie. Een geldig coronatoegangsbewijs krijg je door vaccinatie, dat je corona hebt gehad of een geldig testbewijs (deze zijn 24 uur geldig) Dit geldt zowel op de wedstrijddagen als voor de trainingsavonden.

Zorg bij de toegang dat je beide documenten bij de hand hebt zodat de controle snel en simpel afgehandeld kan worden

Wil je meer informatie, klik dan hier voor het Protocol Verantwoord sporten van het NOCNSF.

Alvast bedankt voor je begrip en medewerking. En laten we vooral de vrijwilligers die de controle uitvoeren behandelen met respect. Zonder deze vrijwilligers kan er helemaal niet gevoetbald worden.

Blijf gezond en veel voetbalplezier!

Bestuur FC Trias

 

Scroll naar boven