Dalphin Lifestyle Drinks steekt jeugdtrainers en leiders in het nieuw!

De sponsorcommissie van FC Trias presenteert met trots haar sponsor voor de trainingspakken voor de trainers en leiders van onze jeugdteams. Voor de komende 5 jaar heeft Dalphin Lifestyle Drinks zich verbonden aan FC Trias. Onlangs heeft de sponsorcommissie uit handen van Jordi Brockotter officieel het eerste trainingspak mogen ontvangen. Daarnaast heeft Dalphin ook 250 bidons beschikbaar gesteld voor de vereniging.

“De jeugd heeft in ieder opzicht de toekomst voor zowel het bedrijfs- als het verenigingsleven, ongeacht of ze in een presentatieteam of lekker recreatief voetballen. Maar, zonder trainers en leiders komt de jeugd nergens! Ook bij FC Trias is dit een belangrijke groep vrijwilligers, die in weer en wind langs de lijn of op het veld staan. FC Trias zocht voor de trainingspakken nog een sponsor en wij wilden onze naam zeker verbinden aan zo’n belangrijke groep binnen de vereniging”, aldus Jordi Brockotter van Dalphin. “We zijn erg blij met deze overeenkomst en dat wij als Winterswijks bedrijf op deze manier bij kunnen dragen aan de vereniging, een belangrijke spil in de samenleving!”

De naam van Dalphin zien we bij FC Trias niet alleen op de jassen terug, maar ook in de kantine. Sinds het einde van het seizoen 2014-2015 zijn verschillende sportdranken van Dalphin opgenomen in het assortiment van de kantine. “Ook daar zijn wij natuurlijk blij mee”, glimlacht Jordi, “en de leden van FC Trias volgens mij ook, gezien de hoeveelheid dorstlessers die wij wekelijks afleveren op ‘t Huitinkveld”.

Over Dalphin Lifestyle Drinks
Dalphin Lifestyle Drinks B.V. is gevestigd op Driemarkweg 1a te Winterswijk en is actief in de branche Vervaardiging van frisdranken; productie van mineraalwater en overig gebotteld water. Voor meer informatie zie www.dalphin.eu.

Scroll naar boven