De aftrap

FC Trias heeft in de week van 17 tot/met 21 september bij bijna alle jeugdteams de zogenoemde “Aftrap” georganiseerd. Eigenlijk niets bijzonders, ook iets wat al jaren bestaat binnen FC Trias en kreeg bij aanvang van het nieuwe seizoen weer de aandacht dat het verdiende. Klik hier om de uitreikte en besproken teamregels nog eens na te lezen.

FC Trias vindt het erg belangrijk dat de teamgenoten, hun ouders, trainers en leiders elkaar leren kennen. Vooral voor nieuwe spelers in een team is dit fijn. Ook de huisregels van FC Trias werden nog weer kort besproken. Voor sommige gesneden koek maar het is niet verkeerd om ze weer even te herhalen. Daarbij werden voor alle teams speciale tasjes uitgereikt waarin waardevolle spullen maar vooral mobiele telefoons in opgeborgen worden. Deze mogen namelijk nooit in de kleedkamer aanwezig zijn.

Daarnaast was het de uitgelezen kans om nog wat extra vrijwilligers te werven. Want een vereniging kan niet zonder vrijwilligers. Of u nu elke week, om de week, eens per maand of af en toe eens wil helpen, alles is mogelijk. Denkt u eens aan ons leuke hostingteam, in de kantine maar ook als leider,scheidsrechter of trainer kunt u iets betekenen. U kunt zich nog steeds aanmelden via vrijwilligerscommissie@fctrias.nl of klik hier om het via deze website te doen.

Scroll naar boven