De Duif Mannenmode steekt FC Trias in een nieuw jasje  

Een professionele en uniforme uitstraling is in deze tijd steeds belangrijker en past ook bij de ambitie van FC Trias om de komende jaren naar de tweede klasse te promoveren.   

Om de identiteit van FC Trias te versterken en een nog meer uniforme uitstraling naar buiten te creëren, heeft de sponsorcommissie en het bestuur van FC Trias een gesprek geïnitieerd met Frans Migchelsen en Bianca Wolters van de Duif Mannenmode in Winterswijk. Na een eerste gesprek werd al snel duidelijk dat zij graag wilden meedenken welke kleding passend is voor FC Trias in deze fase.   

De visie van De Duif Mannenmode “willen & durven onderscheiden van de massa en voor wie het belangrijk is dat de kleding hun persoonlijkheid versterkt” sluit heel mooi aan bij de ideeën van FC Trias.    

Frans en Bianca hebben met veel zorg een aantal sets samengesteld voor het bestuur en ook voor de staf van Heren 1.  

Het bestuur en de staf zal vanaf aankomend seizoen in een casual chique outfit te zien zijn. Naast de heren is uiteraard ook aan de dames van het bestuur en staf gedacht. De nieuwe outfit bestaat uit o.a. een colbert, overhemd/ poloshirt, spijkerbroek en schoenen.    

Op wedstrijddagen zullen de spelers van de selectie Heren 1 vanaf heden te zien zijn in een nieuw presentatiejack bedrukt met FC Trias logo en op beide mouwen de sponsoren die dit mogelijk maakten. Dit geeft een mooie uitstraling voor zowel het team als voor de club.  

De jacks en kleding werden afgelopen donderdag overhandigd door Frans en Bianca aan voorzitter Bart Berenschot en de staf van Heren 1 onder toeziend oog van Patrick Grijsen (voorzitter Sponsorcommissie).   

Wij willen Frans en Bianca bedanken voor hun enthousiasme en toezegging. De kleding is, naast De Duif Mannenmode, ook gesponsord door onze hoofdsponsoren Vakgarage Koopman, Grijsen Park- en Straatdesign, Huls Duurzame Energie en Restaurant Reuselink / Recreatiepark Het Winkel en Breukers Bouwmaterialen. 

Tot slot willen wij Esther Reijrink van Moment & Fotografie, die deze mooie geste vastgelegd heeft met haar camera, ook hartelijk danken. 

Scroll naar boven