Voorbeschouwing FC Trias – Wijhe ’92

Na een frisse en goede voorbereiding gaat het vandaag ‘om het echie’. We starten de competitie in de 3e klasse A tegen Wijhe ’92, voor ons een nog onbekende tegenstander. We weten ieder geval wel, dat onze tegenstanders van vandaag een lange reis hebben moeten maken naar het uiterste puntje van de Achterhoek. En we weten ook, dat we te maken hebben met een sterke tegenstander. Wijhe ’92 heeft vorig seizoen tot het laatst meegedaan om het kampioenschap en is uiteindelijk als 2e geëindigd. Dus onze jongens moeten vandaag meteen volop aan de bak als ze een resultaat willen halen. (Volgens onze pupillen van de week komt dat wel goed….).
We wensen onze jongens en ‘nieuwe’ trainer vanaf deze kant veel succes, niet alleen vandaag maar het hele seizoen natuurlijk.

Hieronder volgt een hernieuwde kennismaking met trainer William Krabbenborg met een korte voorbeschouwing op dit nieuwe seizoen.

Tenslotte heet ik mede namens het bestuur onze gasten van harte welkom op ’t Huitinkveld en wens ik hen, maar natuurlijk ook onze eigen supporters een sportieve middag toe!
Wédegé.

Voorbeschouwing van onze trainer William Krabbenborg:
“Na een afwezigheid van 15 jaar ben ik onlangs begonnen aan mijn ‘2 e periode’ bij FC Trias. We zijn op 8 augustus begonnen met een mooie en jonge selectie waarbij we veel nieuwe gezichten hebben kunnen begroeten t.o.v. afgelopen seizoen. 24 september staat dan ook met hoofdletters in de agenda en dan moet je er hoe dan ook klaar voor zijn, want op die dag begint de competitie met een thuiswedstrijd tegen Wijhe ’92.
Gedurende de voorbereiding hebben we in verschillende formaties en verschillende samenstellingen gespeeld, waardoor wij als staf een goed beeld van de selectie hebben gekregen. Zoals ik al aangaf veel nieuwe spelers aan de selectie toegevoegd waarbij we kunnen concluderen dat er diverse talenten vanuit de jeugd de stap hebben gemaakt en een goede indruk achterlaten”.
“Vandaag spelen we thuis tegen Wijhe ’92 en dat is een tegenstander die 2 seizoenen geleden gedegradeerd is vanuit de 2e klasse en als doel heeft om zo snel mogelijk weer terug te keren. Afgelopen seizoen hebben ze op een haar na promotie naar de 2e klasse gemist en als trainer/coach ben ik benieuwd of we in staat zijn om deze goede en voetballende tegenstander te kunnen verslaan? Een mooie krachtmeting voor onze jonge spelersgroep. Namens de spelersgroep en overige staf- leden wens ik u veel kijkplezier toe op ons mooie sportcomplex”.

De wedstrijd tegen Wijhe ’92 wordt gespeeld met ballen beschikbaar gesteld door WÉDEGÉ, KOOS PRINS GROENTEN EN FRUIT BV en BLIKSEMS BUSINESS INTELLIGENCE. De aftrap wordt verricht door onze pupillen va de week: Sem Maasland en Joël Koenders beide uit onze JO10-1, die zich graag aan jullie voorstellen:

Naam: SEM MAASLAND, JO 10-1
Leeftijd: 9 jaar.
Broer/zus: Een zus.
School en groep: Basisschool Sint Jozef, groep 6.
Lievelingseten: Pizza.
Hobby’s: Voetbal, hockey en basketbal.
Wat wil je later worden: Profvoetballer.
Dé club van Nederland: Feyenoord.
Dé voetballer van Ned.: Xavi Simons.
Dé wereldvoetballer: Lionel Messi.
Uitslag FC TRIAS- WIJHE ‘92: 7- 3.

Naam: JOËL KOENDERS, JO 10-1
Leeftijd: 9 jaar.
Broer/zus: Zusje Liana.
School en groep: Bargerstegge, groep 6
Lievelingseten: Patat
Hobby’s: Voetballen, gamen en met vrienden spelen.
Wat wil je later worden: Profvoetballer
Dé club van Nederland: Feyenoord.
Dé voetballer van Ned.: Noa Lang
Dé wereldvoetballer: Kevin de Bruyne
Uitslag FC TRIAS- WIJHE ‘92: 2 – 1

Scroll naar boven