De Graafschap en Schalke ’04 helpen gedupeerde kinderen!

Naar aanleiding van het landelijke debacle met de Schalke’04 voetbalclinic, na het faillissement van voetbalkamporganisator Sporting Events, is het ons gelukt om voor de gedupeerde ouders en kinderen een vervangende clinic te organiseren.

In een creatieve poging hebben wij samen met twee andere convenantpartners (OBW uit Zevenaar en vv Vorden) enige tijd geleden hulp gevraagd aan betaald voetbalclub De Graafschap uit Doetinchem. Grote dank gaat uit naar alle betrokkenen maar in het bijzonder naar voorzitter Nico Ruikes van OBW en Jan van London van de Graafschap.

Terwijl De Graafschap part noch deel heeft aan de gang van zaken rondom de Schalke’04 voetbalclinic, gaat de Pincvision Voetbalacademie zich nu geheel belangeloos inzetten om voor de gedupeerde kinderen van de genoemde verenigingen een vervangende voetbalclinic te organiseren.

Op woensdag 17 oktober (voor OBW) én woensdag 24 oktober (voor FC Trias en vv Vorden) wordt in de ochtend een vervangende clinic georganiseerd bij De Graafschap met academie-trainers van De Graafschap én een aantal trainers van Schalke’04. In de middag gaan de spelers en ouders met een touringcar richting Gelsenkirchen voor een rondleiding in het stadion van Schalke’04.

Scroll naar boven