De Graafschap komt ook in mei naar FC Trias

In de meivakantie komt De Graafschap naar FC Trias voor een 3-daags De Graafschap Voetbalkamp op maandag 29 en dinsdag 30 april & woensdag 1 mei 2024 dagelijks van 09.00 tot 15.00 uur. Wil jouw kind zich uitleven tijdens deze actieve voetbaldagen? Dan is dit de perfecte gelegenheid! Het De Graafschap Voetbalkamp is gericht op het plezier hebben en nieuwe vrienden maken tijdens de schoolvakantie, terwijl ze tegelijkertijd hun voetbalvaardigheden ontwikkelen. Je kan je hier aanmelden.

Over het De Graafschap Voetbalkamp

Een team van enthousiaste en ervaren trainers zorgt ervoor dat je kind(eren) op een veilige en verantwoorde manier kan leren en groeien als voetballer. Bovendien bieden we een gevarieerd programma met zowel trainingen, spelletjes en andere leuke activiteiten. Voor elk kind wordt het een onvergetelijk voetbalkamp!

Het De Graafschap Voetbalkamp is geschikt voor jongens en meisjes in de leeftijd van 6 t/m 15 jaar en iedereen kan meedoen. De trainers zorgen ervoor dat iedereen in een leuke groep zit en nieuwe voetbal skills leren. Ook rondom het veldprogramma zijn er gezellige activiteiten en unieke De Graafschap (voetbal)belevingen.

Wat kunnen deelnemers aan het De Graafschap Voetbalkamp verwachten?

  • Een gaaf De Graafschap Voetbalkampen tenue
  • Meet & Greet met eerste elftal spelers
  • Leuke De Graafschap belevingselementen in het programma
  • Dagelijkse lunch, tussendoortjes en drinken
  • Professionele en enthousiaste begeleiding
  • 3 leuke voetbaldagen om nooit te vergeten!

Deelname aan het 3-daagse De Graafschap Voetbalkamp bedraagt € 179,-. Ga snel naar www.degraafschap.nl/voetbalkampen voor meer informatie of om je zoon/dochter in te schrijven.

Scroll naar boven