De PR commissie van FC Trias draait op volle toeren!

Eind 2015 is er binnen FC Trias gestart met een PR en Communicatiecommissie. Na een intensieve opstartfase met de lancering van de nieuwe website (ism FlipMedia), kennismaken met elkaar en nieuwe leden zoeken hebben wij onze draai gevonden.

Wie zijn wij?

De PR commissie bestaat op dit moment uit Sandra Berenschot, Anne Korten, Miranda Oude Heuvel en Karolien Beijers. Vanuit het bestuur worden wij ondersteund door onze voorzitter en de social media kanalen van de vereniging worden van nieuws en updates voorzien door Theo Schreurs.

Wat doen wij?

Zoals jullie wellicht wel gezien hebben, draait de commissie inmiddels op volle toeren. Er gaat (bijna) geen dag voorbij zonder nieuw wedstrijdverslag of nieuwsitem op de website en ook de lokale kranten staan boordevol met nieuws over FC Trias. Natuurlijk kunnen wij dit niet alleen! Wij zijn erg blij met alle enthousiaste voetballers, trainers, leiders en ouders die wekelijks leuke verslagen aanleveren. Ga daar vooral mee door! Wil je weten hoe dit moet? Net na de lancering van de nieuwe website hebben we hier al over bericht.

Blijf berichten, activiteiten en nieuws vooral delen!

Het is leuk om te zien dat op bijvoorbeeld Facebook teampagina’s ontstaan en leuke foto’s worden gedeeld. Super om te zien dat iedereen zo betrokken is bij en trots is op FC Trias, dat moedigen wij alleen maar aan. Denken jullie er dan ook aan om deze berichten met ons te delen? Je kan ze dus zelf ‘op de site zetten’ of je kan het mailen naar pr@fctrias.nl.

Uiteraard geldt dit ook voor activiteiten in de toekomst. Wij helpen je graag met de promotie, een leuke aankondiging, een poster of berichtje op onze schermen in de kantine.

Vele handen maken licht werk!
Ook voor ons geldt, vele handen maken licht werk! Vind je het leuk om foto’s te maken, teksten te schrijven, nieuws te verzamelen rondom FC Trias? Ben je grafisch (sterk) onderlegd? Ben je handig met het maken van leuk videomateriaal? Heb je ideeën hoe we FC Trias verder op de kaart kunnen zetten? Of…..?????

Kortom: wat houdt je tegen om je aan te sluiten bij ons? Wij nodigen je graag vrijblijvend uit voor onze eerstvolgende vergadering (ongeveer 1 keer per maand) om kennis te maken met elkaar. Neem hiervoor rechtstreeks contact op met 1 van de commissieleden of stuur een mailtje naar pr@fctrias.nl.

Naast een gezellige maandelijkse vergadering spreken we elkaar ook nog wel eens ‘zo links en rechts’ op ’t Huitinkveld. Verder bepaal je zelf hoeveel tijd je wilt en kan besteden aan de activiteiten voor de vereniging, dat kunnen wij niet voor je bepalen!

Scroll naar boven