Nipte nederlaag in Hengelo

De laatste wedstrijd van de 1e ronde was thuis tegen Pax. Destijds werd het 2-1 voor Trias. Vandaag was dit ook de eindstand, nu ook voor de thuisclub 2-1. Vanuit Trias oogpunt een domme nederlaag die niet nodig was. Uiteindelijk was een punten deling wel verdiend geweest.
Trias had dit seizoen al meerdere malen meegemaakt dat het al zeer vroeg op achtstand kwam. Vanmiddag was dit anders. Direct de 1e aanval was al raak. Aangever was Rolf, afmaker was Vanja. Een prima begin van Trias dat vanmiddag een goede werklust aan de dag legde. Daarna was het Pax dat drukte en ook een paar prima kansen kreeg, maar de kansen werden gemist.
Tot aan de 25e min. Na een ingooi van Trias kant werd er balverlies geleden. De linksbuiten werd prima bediend en waar hij in de 1e minuten nog jammerlijk miste liet hij Nick nu wel kansloos 1-1. Tot op dat moment wel een terechte tussenstand. Daarna kwam Trias steeds beter onder de druk van Pax vandaan en kreeg een kans via Vanja. Maar het belabberde veld stond een schot in de weg. Trias had in de 1e helft nog een penalty moeten hebben maar de scheidsrechter zag deze niet. Kort voor rust kreeg Bram nog een kans maar de bal die door de benen van de keeper ging, rolde ook langs de verkeerde kant van de paal.
In de 2e helft had Trias veel last van de wind. Toch was het de gehele 2e helft de bovenliggende partij maar echte grote kansen kon men niet scheppen. Een twijfelend ingrijpen achterin kwam Trias duur te staan deze middag. De spits profiteerde en zette zomaar de 2-1 op het scorebord. In de 67e min zette Tom B met een prima lange pass Cornelis alleen voor de keeper. Daar waar Cornelis moest lobben nam hij de bal aan. Zijn schot werd geblokt door een verdediger. Trias bleef drukken en een prachtige kopbal van Roald verdiende meer. Helaas vloog deze net voor langs. Trias bleef tot de laatste minuut hard werken maar werd helaas niet beloond. Een punten deling had de verhouding beter weer gegeven.
Trias speelt nog 3 wedstrijden. Als men de werklust kan opbrengen zoals vandaag dan komen er vanzelf nog punten bij en kan men de doelstelling nog halen zoals aan het begin van het seizoen is aan gegeven.

Scroll naar boven