Dennis Kitaman helpt FC Trias uit de brand

Na het ontslag van Jos Heutinck hadden wij van de KNVB tot en met 25 maart dispensatie gekregen voor Ronald Silooy als interim trainer van ons eerste elftal.

In eerste instantie dachten wij, na uitvoerig overleg met de KNVB, in Yassin Ouardighi een passende vervanger gevonden te hebben. Daarna is er veel commotie onstaan over de mogelijke inzet van Yassin. Om eventuele problemen te voorkomen hebben wij Dennis Kitaman benaderd en bereid gevonden om het lopende seizoen af te maken.

Dennis is sinds afgelopen zomer trainer van onze talentvolle Meiden O17-1 en de enthousiaste 57-jarige Westervoordenaar zal dit gaan combineren met zijn functie bij ons eerste elftal. Dennis, die sinds 1998 in bezit is van TCII/UEFA B diploma, heeft jarenlange ervaring als trainer bij diverse jeugd-, vrouwen- en seniorenteams en zal die ongetwijfeld gebruiken bij ons eerste elftal.

Wij wensen Dennis, samen met de rest van de trainersstaf (Ronald Silooy, Ronald Ubbink en Marco Vredenberg) veel succes en vooral plezier tijdens het resterende deel van de voetbalcompetitie.

Scroll naar boven