Doelpuntloos gelijkspel FC Trias 1

FC Trias speelde in speelronde 7 thuis tegen laagvlieger Ruurlo. FC Trias zocht naar eerherstel na de zeperd in Duiven. Men slaagde daar redelijk in.

Achterin stond men weer als een huis en bezorgde keeper Mathijs een relatieve rustige middag. De eerste kans was voor FC Trias na een prima actie van Roman maar werd helaas niet verzilverd. Kansen waren in de 1e helft aan beide kanten schaars. Een kantelpunt in de wedstrijd was dat FC Trias vanaf minuut 35 met 10 man kwam te staan. Maar Ruurlo profiteerde hier in de 1e helft niet van.

In de rust werd er wat veranderd van systeem. En noodgedwongen moest FC Trias iets terug. Maar Ruurlo liet vanmiddag duidelijk zien dat men niet wist hoe om te gaan met de overtal situatie. FC Trias was zelfs beter zonder ook echt gevaarlijk telwoorden. Toch waren de beste kansen voor de thuisclub. Maar voor de 3e wedstrijd op rij wist men niet te score;. Ruurlo kreeg 1 kans die niet verzilverd werd.

Al met al was na de wedstrijd er toch een kleine teleurstelling aan FC Trias kant. Had men de 2 kansen benut waren de 3 punten op t .Huitinkveld gebleven. Maar men was ook tevreden met het punt. Als je 55 minuten met 10 tegen 11 speelt mag je gerust tevreden zijn.

Volgende week uit naar Laren. Daar (adres Holterweg 47, 7245 SB Laren) wordt gespeeld tegen Witkampers. Daar zal opnieuw hard gewerkt moeten worden om voor een resultaat te gaan. Komt er ook nog eens goed voetbal bij dan zijn er zeker kansen.

Yorik Maksuti en Gino Hendriks, beide uit onze JO10-1, droegen zondag de wedstrijdballen, geschonken door de Prijshamer, Slijterij-Wijnhandel Goossens en Peter te Dorsthorst tuinaanleg en onderhoud, het veld op.

Scroll naar boven