Duuk Asschert winnaar laatste Mini CL onder leiding Willy Bouwhuis

Na een winterse Mini Champions League heeft Willy Bouwhuis na 14 seizoenen voor de laatste keer de winnaar bekend gemaakt: deze keer was de eer aan Duuk Asschert. Rond 14:30 kwamen de jonge helden het jeugdveld op voor de laatste en beslissende ronde van onze mini CL. Het was misschien koud maar dat deerde de enthousiaste spelertjes niet. Er werd weer volop gescoord om kans te maken op de “cup met de grote oren”.

 

Na de ranja begon men aan de laatste poulewedstrijden en daarna maakte Willy voor de laatste keer de eindstand op. De broertjes Mees (42 punten) en Siem (39 punten) Mennink bleven net achter Duuk Asschert die uiteindelijk 45 punten had gehaald. Traditioneel kreeg hij de grote wisselbeker uitgereikt uit handen van de vorige winnaar, Ties Lammers.

Jeugdvoorzitter Hans de Roos dankte, onder luid applaus van de toeschouwers, de immer enthousiaste Willy Bouwhuis voor zijn tomoloze inzet tijdens de vele Mini Champions League wedstrijden. Willy prees de ouders voor hun vertrouwen en droeg de wedstrijdleiding over aan Leandra Elschot – van Druten. In het voorjaar van 2022 wordt de mini CL weer vervolgd.

Meer foto’s vindt je hier in het fotoalbum.

Scroll naar boven