Kerstgroet voor jeugdleden

Beste jeugdleden van FC Trias,

Toen we in september weer met de competitie konden beginnen, gingen we er natuurlijk van uit dat we die ook uit konden spelen. Helaas gooit corona wederom roet in het eten, daardoor is de competitie voor de A- categorie per 6 december beëindigd. Gelukkig kan de B-categorie nog wel tot 18 december blijven competitiewedstrijden blijven spelen.

Door de nieuwe maatregelen mag er helaas ‘s avonds niet meer getraind worden. Het moet nu voor 17.00 uur of eventueel in het weekend gebeuren. Als ik toch nog zie hoeveel teams er trainen ‘s middags dan spreek ik mijn waardering uit voor de trainers en spelers. Ze zitten toch met school of werk en daarom is het fantastisch dat men toch tijd vrij maakt zodat jullie kunnen sporten. Niet iedereen lukt het om te trainen, daarom is het zaterdags nog wel eens een puzzel om alle teams bezet te krijgen, bovendien door corona of andere verplichtingen zijn alle spelers niet altijd beschikbaar. De JTC en HJO proberen het allemaal zo goed mogelijk op te lossen v.w.b. de teams, waar ze meestal vanaf woensdag al mee bezig zijn. Dus een compliment hiervoor is zeker op zijn plaats.

Helaas kunnen er nu geen nevenactiviteiten plaats vinden of iets anders met grote groepen gedaan worden. Zo is ook is het jaarlijkse jeugd zaalvoetbaltoernooi afgelast. We hopen dat we in januari 2022 weer normaal kunnen beginnen met trainen en om vervolgens weer aan de competitie te kunnen beginnen.

Hierbij wens ik jullie allemaal fijne feestdagen en het allerbelangrijkste: blijf gezond!

Met sportieve groeten, namens het jeugdbestuur
Hans de Roos
Jeugdvoorzitter FC Trias

Scroll naar boven