E3 speelt een geweldige eerste seizoenshelft‏

Vooraf waren we erg benieuwd hoe de jongens zich staande zouden houden in de 2e klasse met louter tegenstanders bestaande uit 2e jaars voetballers. Bij de eerste 5 eindigen en leuk voetbal spelen, dat was onze doelstelling. Het verlies van goalgetter Othniël, die dik verdiend een contract verdiende bij de Graafschap, moest opgevangen worden.

Vanaf de eerste training spatte het fanatisme en de gedrevenheid er weer af bij de jongens. Het liefst zouden ze alle dagen op het veld staan. Voor ons als begeleiding heerlijk om mee te werken. Zorgt soms ook voor iets te veel enthousiasme en fanatisme aan onze zijde. Vanaf de 1e wedstrijd lieten de little boys in blue zien erg goed te kunnen voetballen en ook fysiek hun mannetje te staan. Al leken sommige tegenspelers al met de brommer te zijn gekomen. De eerste 9 wedstrijden bleven de boys ongeslagen, alleen tegen Eibergen werd ongelukkig gelijk gespeeld, de rest werd gewonnen.

Het kampioenschap was binnen handbereik: wat een prestatie zeg. 1 overwinning in de laatste 2 wedstrijden zou voldoende zijn. Deze beide wedstrijden hebben ons geleerd hoe onvoorspelbaar en ook mooi voetbal kan zijn. Spanning, paal, lat, waterplassen, een niet gekregen penalty, mopperen, emoties, ziekte, veel publiek, kortom mooie momenten. Deze 2 wedstrijden hebben ons allemaal misschien nog wel meer geleerd dan de 9 wedstrijden daarvoor. Helaas deels met lege handen want Grol en RKZVC gingen er met het kampioenschap vandoor. Wel een prachtige tweede plek voor ons, wat promotie naar de 1e klasse betekent. Daar zullen we nog sterkere 2e jaars teams tegenkomen. Voor de ontwikkeling van de little boys alleen maar goed.

Via deze weg willen we alle ouders en familie bedanken voor hun steun en iedere wedstrijd weer hun opkomst. Het is nooit saai langs de lijn bij E3. Wij als leiders zijn vereerd en trots om met zo’n leuke groep te werken. Laten we er weer een mooie 2e seizoenshelft van gaan maken. Namens E3 alvast voor iedereen goede feestdagen gewenst, een goed einde van het jaar en een mooi en sportief 2016!!​

Scroll naar boven