Eerste competitie nederlaag voor JO15-2G in Aalten

Afgelopen zaterdag moesten de spelers van JO15-2G vroeg, voor hun doen, aantreden. De wedstrijd in Aalten tegen AZSV JO15-2 begon om 11:15 uur. Het vertrek bij Trias was om 10:00 uur. Iedereen was mooi op tijd aanwezig, zodat we op de afgesproken tijd konden vertrekken.

Trias en AZSV waren goed aan elkaar gewaagd. Er werd leuk gevoetbald door beide teams. Dat resulteerde echter nog niet in echt uitgespeelde kansen. Na een minuut of 15 werd het eerste schot gelost op de Trias goal, maar gelukkig stond Fleur haar mannetje en hield haar doel leeg. Direct daarop kon Trias een serieuze aanval plaatsen, ook zonder een treffer. Helaas voor Trias werd het na 17 minuten 1-0 voor AZSV. Kort daarna ging Trias in de aanval en kon Joost V een prachtig schot afleveren. De keeper van AZSV stopte de bal maar half met zijn voeten en kon Thom de bal in tweede instantie de netten in schieten. De stand was weer gelijk getrokken, 1-1.
Beide teams gingen goed door. Na 22 minuten kreeg Trias een ingooi, die Joost V ontving. Hij maakte een prachtige schijnbeweging en plaatste een super pass op Thom. Jammer genoeg voor Trias werd Thom goed verdedigd en strandde de Trias aanval. De achterste linie van Trias, geleid door Ivo, maakte dat AZSV er niet door kwam. Sterker nog, Trias sloot AZSV steeds meer op, maar kon zichzelf niet belonen met een doelpunt. Bij rust was de stand dus nog steeds 1-1.

De teams bleven op het veld, omdat de afstand van het veld (nummer 5) naar de kleedkamer te groot was.
Trias zette het spel van het eind van de eerste helft voort. Meteen in het begin van tweede helft kwam Jarnick goed door over rechts en kreeg de bal vanuit het middenveld aangespeeld. Hij speelde direct door op een inkomende Thom, die de bal niet goed aannam en zo ging de kans verloren.
Na 13 minuten kwam AZSV goed door en schoot, Fleur had de bal niet klemvast, maar een heel alerte Ryan werkte de bal weg. Dit was het begin van meerdere aanvalsgolven van AZSV. Een schot op de lat, een bal voorlangs. Trias hield stand door goed verdedigend werk van Mart, Joost ten D, Ivo en Tay. Tien minuten voor tijd moest Ivo eruit wegens een blessure, ging Jelmer op zijn positie en kwam Joost V er weer in.
In de aanval, die volgde, werd Thom onderuit gehaald en kreeg een vrije trap. Joost V schoot de bal prachtig links onderin de hoek. Trias stond voor met 1-2!
Helaas voor Trias scoorde AZSV de gelijkmaker in de dertigste minuut en vijf minuten daarna ook nog eens, via een vrije trap, de winnende treffer.
Dit bepaalde de eindstand dus op 3-2. Iedereen baalde ontzettend, omdat een gelijkspel wel terecht en verdiend was geweest.

Maar wederom heeft iedereen hard gewerkt en een aantal mooie dingen laten zien, dus gaan we met goede moed naar de vierde competitiewedstrijd, thuis tegen Silvolde JO15-1.

2016-09-24_57e6d646abd51_160924foto-2

Scroll naar boven