EERSTE RONDE MINI CHAMPIONS LEAGUE

Afgelopen zaterdag was het zover! Na al een paar weken getraind te hebben mochten de mini’s dan eindelijk de eerste ronde van hun Champions League spelen.

Gelukkig was het ‘s middags droog en konden we meteen de jaarlijkse teamfoto maken van de 19 mini’s waarmee we dit seizoen starten. De foto werd gemaakt op het jeugdveld omdat de tribune was afgesloten i.v.m. de coronamaatregelen. Nadat de fotograaf en alle papa’s, mama’s, opa’s en oma’s klaar waren met foto’s maken, werd er gauw begonnen met de wedstrijdjes op veld 3.

Er werd 2 tegen 2 gespeeld en dat beviel heel goed. Veel balcontact en doelpunten. Alle kids gingen voorop in de strijd om de wedstrijdjes tot een goed einde te brengen, daarbij uiteraard aangemoedigd door alle toeschouwers. Ook de trainers Wim en Johan hebben enorm genoten. Zij danken de leiders en scheidsrechters – Nova, Yasmin, Naomi en Mika – heel hartelijk voor het begeleiden van de wedstrijden. Hopelijk zijn jullie er de volgende keer weer bij!

De volgende ronde van de FC Trias Mini Champions League is op zaterdag 10 oktober. Graag tot dan!

Van deze eerste ronde zijn leuke foto’s gemaakt door o.a. Alexander van Kooten, waarvoor hartelijk dank! Klik HIER om deze te bekijken.

 

PROEFTRAINING?

Is jouw kind 4, 5 of 6 jaar oud en wil hij/zij graag een paar keer proeftrainen? Dat kan natuurlijk altijd! De mini’s trainen elke woensdagmiddag van 17.00-18.00 uur.

Neem hiervoor contact op met onze jeugdcoördinatoren Rody Poelhuis of Udo van Dam. Zij zijn bereikbaar via het e-mailadres Fctriascoordinatorjo9@gmail.com  of telefonisch op nummer 06-31995322 (Rody) of 06-24791416 (Udo). 

Scroll naar boven