Elie Raterink naar FC Twente

Na het volgen van een aantal trainingen en wedstrijden bij FC Twente is jeugdspeler Elie Raterink door die club geselecteerd voor een plaats op de FC Twente Voetbalacademie. Elie (jeugdspeler FC Trias D1) heeft hier samen met zijn ouders en trainer Andre Pelle (trainer D1, lid VTC Jeugdcommissie) op vrijdag 29 januari 2016 een gesprek over gehad met Hoofd Jeugdopleiding van FC Twente, Dennis Bekking. Na dit gesprek stonden alle lichten op groen, zodat Elie per volgend seizoen de overstap zal gaan maken. Dit is uiteraard een felicitatie waard.

fctrias_jeugdafdelingWij zijn er als FC Trias natuurlijk ook zeer trots op dat Elie deze mijlpaal heeft bereikt. Elie is in een betrekkelijk korte periode al de 10e jeugdspeler van FC Trias die de overstap naar een BVO kan maken. Eerder waren dat: Evelien ten Dolle (FC Twente), Roel Heemink (FC Twente), Lars Dijkstra (De Graafschap), Max Rensink (De Graafschap), Mark te Kulve (De Graafschap), Eddo Nyamsangya (FC Twente en Heerenveen), Lieske Carleer (FC Twente), Otniel Raterink (De Graafschap) en Tjaidy Knippers (De Graafschap).

In de eerste plaats is dit voor deze spelers natuurlijk een prachtige ervaring (geweest), maar het is zeker ook een mooie bevestiging van de uitstekende jeugdopleiding van FC Trias!

Scroll naar boven