En we noemen hem…… Triwi

Al langer pronkt hij, als onderdeel van onze nieuwe huisstijl: een trotse haan. Op onze website, in folders, flyers en posters overal kom je hem tegen. Tijdens de laatste ALV zag hij, voor het eerst, het daglicht toen bestuurslid Léon ten Elshof na de pauze in het mascotte pak was geklommen en op die manier de aanwezigen verraste. Alleen de mooie haan had nog geen naam.

Léon riep leden op mee te denken en een groot aantal leden kwamen met verrassende voorstellen voor onze mascotte. Uiteindelijk werd na afloop van mini champions league van zaterdag 28 oktober de naam bekend gemaakt. Onder toezien oog van de bedenkers Levy en Lyam Schreurs werd samen met een 3-tal mini’s de naam bekend gemaakt: TRIWI.

Triwi, een korte, makkelijke naam, TRIas WInterswijk, zoals Levy en Lyam hun inzending toelichten. Levy en Lyam mogen als dank, samen met de rest van de familie, naar Servicetheater Skopein om een leuke film te gaan kijken. Natuurlijk zal Triwi regelmatig bij (jeugd-)activiteiten aanwezig zijn! Net zoals tijdens de Mini Champions League, waar hij veel high-fives uitdeelde en uiteraard met de samen met de kinderen op de foto ging.

Wil jij ook een keer naar een leuke film in Servicetheater Skopein? Meld je dan aan om een uurtje in het Triwi pak rond te lopen tijdens een (jeugd-)activiteit. Aanmelden via vrijwilligerscommissie@fctrias.nl

Delen:

Scroll naar boven