Komende zondag: FC Trias – vv Ruurlo

Ons eerste elftal heeft de afgelopen week eindelijk weer normaal kunnen trainen en zich kunnen voorbereiden op de streekderby tegen Ruurlo.

Daarvóór hadden we natuurlijk een spectaculaire, ‘Engelse week’ zoals onze trainer het noemde, met wedstrijden op zondag (1-5 winst tegen DTC ’07, op dinsdag ‘shoot-out’winst tegen VIOD en donderdagavond 4-3 winst tegen Rigtersbleek). En dat alles afgesloten tijdens een weekend met het ‘Oktoberfest’ in de kantine.

Zoals gezegd, de afgelopen week normaal trainen met de focus op de thuiswedstrijd tegen Ruurlo. Vergeleken met de grote afstanden voorbij Twente en richting Olst en Wijhe is Ruurlo niet alleen een oude bekende, maar ook een echte streekgenoot.

Onze gasten zijn deze competitie wisselvallig begonnen: 1 gewonnen, 1 gelijk en 2 verloren. Dat betekent extra motivatie om vanmiddag 3 punten te pakken om niet af te glijden naar de degradatiezone. Wat Trias betreft, hopen wij natuurlijk op een voortzetting van de prachtige 1 ste helft tegen Delden en de nog mooiere 2 e helft tegen DTC ’07. Hopelijk krijgen de pupillen van de week gelijk…! In ieder geval heten we onze gasten uit Ruurlo van harte welkom en wensen wij hen, maar natuurlijk vooral onze eigen supporters een mooie voetbalmiddag.
Wédegé.

Tegen Ruurlo zijn Dion Mennink en Brandon Sikkink van onze JO10-3 de pupillen van de week. Dion en Brandon trappen de wedstrijd af met ballen beschikbaar gesteld door Alice and Dinant Eggink, Huiskamp BV en Oxener Schoenhandel.

Voordat ze dit doen willen Dion en Brandon zich nu al vast jullie voorstellen:
Naam: Dion Mennink
Leeftijd: 9 jaar.
Broer/zus: Zusje Jill.
School en groep: ‘t Waliën, groep 5.
Lievelingseten: Pizza.
Hobby’s: Voetbal, gamen en tekenen.
Wat wil je later worden: Voetballer.
Dé club van Nederland: Feyenoord.
Dé voetballer van Ned.: Gimenez.
Dé wereldvoetballer: Dat weet ik niet.
Uitslag FC TRIAS- RUURLO: Trias wint met 4 – 2.

Naam: Brandon Sikkink
Leeftijd: 9 jaar.
Broer/zus: Broer Myan en broertje Jason.
School en groep: De Vlier, groep 6.
Lievelingseten: Kaassoufflé.
Hobby’s: Voetballen en kingen.
Wat wil je later worden: Topscorer van ‘t team of keeper.
Dé club van Nederland: Ajax.
Dé voetballer van Ned.: Gimenez.
Dé wereldvoetballer: Mbappé.
Uitslag FC TRIAS-RUURLO: 3-2.

Scroll naar boven