Er is geen bal aan zonder jou!

Er is geen bal aan zonder jou! Dat staat er op het kaartje horend bij het paasbakje wat onze vrijwilligers kregen (of nog krijgen). Natuurlijk, er wordt nog wel getraind en een onderlinge wedstrijd gespeeld maar in het algemeen is er weinig actie op ‘t Huitinkveld. Juist in deze, voor een ieder, moeilijke tijd wilde het bestuur de vele vrijwilligers van FC Trias aangeven hoe belangrijk ze voor de hele vereniging zijn, niet alleen nu, maar ook in de toekomst.

Léon ten Elshof bestuurslid operationele zaken (waaronder het vrijwilligersbeleid) gaf het “eerste” paasbakje (van sponsor Timmermans & Mulder) aan Wenke Wullink van de vrijwilligerscommissie om daarmee iedereen die zich, op welke manier dan ook, tomeloos inzet voor FC Trias, in het zonnetje te zetten. Daarnaast kregen alle voetballers boven de 18 een kaartje thuisgestuurd om ook hen in deze voetballoze periode een hart onder de riem steken.

 

Het was natuurlijk een hele klus voor onze vrijwilligerscommissie om de meer dan 250 bakjes rond te brengen. Een deel werd op de trainingsavonden al uitgedeeld en spelers van Vrouwen 1, Heren 1 & 2 (op de foto Lea Franco-Nieweg van vrouwen 1 en Tom Stemerdink van heren 1) hebben de commissie geholpen zodat alle vrijwilligers hun bakje voor de pasen in huis zullen hebben, waarvoor heel veel dank!

We wensen iedereen heel veel plezier met het zonnige bakje, uiteraard fijne paasdagen en hopelijk zien we elkaar weer snel op ‘t Huitinkveld!

Scroll naar boven