Wedstrijd FC Trias A4 – Heren ZA3

Vandaag om 15.00 uur stond de wedstrijd van de A4 tegen de heren ZA3 op het programma.

Vanaf de aftrap was het een zwaar bevochten wedstrijd en ging het soms behoorlijk fysiek op en neer.

De A4 speelde verder op basis van de vorige wedstrijd met een 4 4 2 opstelling en ook deze wedstrijd pakte de A4 de voorsprong in de eerste helft. Het eerste doelpunt werd gemaakt door Ismail Bouhabbadi en werd de rust ingegaan met een voorsprong van 1 – 0.

In de tweede helft speelden de heren ZA3 met een ander systeem waardoor er anders werd gevoetbald. Het was lastig maar de A4 wist door een goal van Jord Abbink toch op een 2 – 0 voorsprong te komen. De voorsprong werd al snel verkleind toen de heren ZA3 ook wisten te scoren. Er moest echt even een tandje bijgezet worden om de voorsprong vast te houden want de weerstand was groot.

Uiteindelijk heeft de A4 de wedstrijd gewonnen met 2 – 1 en kunnen we weer terug kijken op leuke (koude en natte) wedstrijd. Een mooie oefenpot en weer een zaterdag middag zoals deze hoort te zijn. Leuk, gezellig en sportief op het veld.

Volgende week zaterdag spelen de jongens tegen de JO17-2.