Even terug op de trainersbank: Ronald Silooy

Op zaterdag 11 mei zagen we weer een vertrouwd gezicht op de trainersbank: Ronald Silooy was door onze JO19-1 trainer Frank Verheijen uitgenodigd om als gast aanwezig te zijn bij de wedstrijd tegen FC Ommen. Ronald genoot van de enthousiaste jonge FC Triassers die ook nog eens met 3-1 wonnen.

Ronald is jaren geleden begonnen bij onze C-jeugd om daarna de overstap te maken naar de E-jeugd. Hij is een echte opleider, met oog voor het kleinste detail. Op die manier heeft hij vele jeugdspelers onder z’n hoede gehad. Zo ook een flink aantal spelers die tegen Ommen op het veld stonden of zondags in het eerste elftal. Door de jaren heen is Ronald een echte Triasser geworden en in het voorjaar van 2018 zelfs ons eerste elftal behoed van degradatie.

Na de wedstrijd had Frank Verheijen mooie woorden voor Ronald. Daarbij belichtte hij 3 personages: Ronald als speler (“jullie mogen zijn veters niet eens strikken”), uiteraard als trainer maar in het bijzonder de mens Ronald, die na zijn hersenbloeding (van 4 jaar geleden), dagelijks keihard werkt aan zijn herstel. Dit verdient natuurlijk veel respect waarbij wij hem heel veel succes wensen en hopelijk zien we Ronald nog regelmatig terug op ‘t Huitinkveld.

Delen:

Scroll naar boven