Gelijkspel in Hengevelde

FC Trias speelde vandaag in Hengevelde tegen de plaatselijke WVV ’34. De nummer 3 op de ranglijst speelt nog voor de 2e plek en dus wachtte FC Trias een lastig uit duel.

Onder snikhete omstandigheden op het kunstgras begonnen beide ploegen niet voluit. Als je direct volle bak gaat wordt het een lastig verhaal onder deze warme omstandigheden. FC Trias liet de thuisploeg het spel maken en als men kon dat wilde het zelf ook voetballen. Echte kansen kreeg de thuisploeg niet maar met standaard situaties moet je uit kijken tegen deze ploeg. Als Trias aan het aanvallen kwam was het meestal via de linker kant. Angelo was een ware plaag voor de verdediging van WVV ’34. Uit zo’n aanval kwam FC Trias ook op voorsprong. Met direct en kort spel op de 16 meter werd Camiel vrijgespeeld. Net buiten de 16 liet hij de keeper volstrekt kansloos. Dit was een tik voor de thuisclub. FC Trias had zelfs op 0-2 kunnen komen maar een prima schot van Angelo werd prima gepakt door de keeper. Derhalve een ruststand van 0-1.

FC Trias werd in de rust gewaarschuwd. Kan men de 1e 15 min goed doorkomen dan had men een kans op 3 punten. Werderom was WVV ’34 veel in bal bezit. Maar echt uitgespeelde kansen kreeg men niet. En als het dan zo niet lukt dan gaat men zeuren om een penalty die zeer terecht niet werd gegeven. WVV ’34 probeerde het wel via de zijkanten maar die voorzetten werden vaak onschadelijk gemaakt door de verdediging en anders stond Sam op zijn plek.

Uw verslaggever had voor de 2e helft de stopwatch ingedrukt. Elke keer als de scheidsrechter het spel stopte drukten we de stopwatch in. Waar dan deze blessuretijd vandaan kwam is een compleet raadsel. Maar in die blessure tijd kreeg FC Trias toch nog een goal om de oren. De scheidsrechter gaf een vrije bal aan de thuisclub die er geen was. De bal werd perfect in het kruis geschoten en FC Trias verloor zo 2 punten. Of de 3 punten dan wel terecht waren geweest zou FC Trias een biet zijn, nu ging men met 1 punt richting huis. Als je objectief bekijkt was een gelijkspel wel terecht. WVV ’34 heeft gewoon een goede en volwassen ploeg dat terecht boven in mee doet.

FC Trias speel pinkster maandag thuis tegen Eilermark. Deze ploeg gaat degradatie wedstrijden spelen maar zal dat doen om niets. Eilermark gaat namelijk stoppen met hun zondag prestatie. Men gaat op zaterdag voetballen

Dus 2e pinksterdag op ons eigen vertrouwde Huitinkveld aanvang 14.00

Scroll naar boven