F2 wint van Silvolde F1 in kraker

Hallo F2 fans,

We are the champions.. we are the champions!!!!

Goed… even serieus wedstrijdverslag:

Na een peptalk en bespreking van de opstelling in de kleedkamer door Daniel zijn we warm gaan lopen waarbij we de heren goed hebben meegegeven dat ze moeten luisteren (anders wordt je gewisseld) en dat we sterk moeten beginnen… gelijk de kop erbij.

En zo begonnen we ook, we luisterden goed en speelden vol op inzet de eerste helft.. paar keer spannend voor de goal van Silvolde met uiteindelijk door mooie uitgespeelde acties een goal van Leroy.. we staan 1-0 VOOR!!

Het bleef de hele eerste helft spannend, gelukkig hadden we met Tijn een hele goede keeper, opnieuw scheelt dit een hoop.

We gingen met voorsprong de kleedkamer in en iedereen blij, maar het overspelen kon nog beter en we moeten nu vooral niet denken dat we de wedstrijd al in de tas hadden… we moeten nog een helft.

De tweede helft ging het opnieuw behoorlijk gelijk op waarbij we bij vlagen weer wat teveel op een hoop gingen spelen en daardoor Silvolde een aantal keer best gevaarlijk lieten zijn. Maar er was veel strijd en de vermoeidheid sloeg ook toe, overall op inzet hebben we de wedstrijd goed uitgespeeld en GEWONNEN… eindelijk van de 0 af!

Volgende week gaan we zo door!

Groeten,
Marco

Scroll naar boven