Weer verlies FC Trias 1

Na de verloren partij vorige week in Varsseveld, had Trias vandaag de kans om deze verloren wedstrijd recht te zetten. Dvv was de tegenstander. En zoals vorige week geëindigd in het verslag zou dit geen makkie worden. Dvv werd in de 1e wedstrijd uit nog redelijk gemakkelijk verslagen, maar gezien hun uitslagen van de afgelopen wedstrijden mocht Trias de tegenstander zeker niet onderschatten. Van onderschatting was deze middag ook geen enkele sprake. Dvv liet vanmiddag zien dat het te laag staat op de ranglijst. Maar Trias in goeden doen moest van Dvv kunnen winnen. Trias was verre van compleet maar dit mag geen enkel excuus zijn. Er stond vanmiddag gewoon een goed elftal aan de aftrap.
Het begin was aftastend van beide kanten. Dvv, met een zeer jonge ploeg, liet af en toe zien prima onder de druk van Trias uit te kunnen voetballen. Alleen de beste kansen van de 1e helft waren toch voor de thuisclub. Cornelis kwam alleen voor de keeper maar faalde. In de 20e min wederom een beste kans voor Trias. Maar ipv het zelf te doen legde Cornelis de bal breed maar Jurrian kon er net niet bij. Dvv stelde er niet al te veel tegen over. Uit een corner moest Gio redding brengen. Toch duurde het tot de 47e min voordat er gescoord werd. Bij een aanval van Dvv werd er een overduidelijke overtreding gemaakt op Maarten. De matige scheidsrechter van deze middag zag dit niet. Het gaf de middenvelder van Dvv een niet te missen kans 0-1. Eeen enorme domper voor Trias.

Na de rust was het spelbeeld niet veel anders. Trias probeerde het maar was vanmiddag niet in beste doen. Dvv leunde achter over en probeerde het via de counter. In de 59e min was een harde voorzet van Cornelis net te hard voor Jurrian. In de 71e min was het dan toch raak. Een schot van Menno was te machtig voor de keeper van Dvv 1-1. Wie dacht dat Trias op dat moment zou door drukken kwam bedrogen uit. 9 min later was het al weer 1-2. Een voorzet van links werd ongehinderd ingekopt door de rechtsbuiten en liet keeper Nick kansloos. Trias probeerde het hierna nog wel maar was onmachtig. Dat de 1-3 genoteerd kon worden was voor Trias bijzaak. Men probeerde de 2-2 te forceren echter zonder gevaarlijk te worden. Trias verloor vandaag opnieuw en wederom, na vorige week, verdiend. Jammer gezien de uitslagen van dit weekend. Had men het belang van deze wedstrijd gezien dan had men een mooie slag kunnen slaan omdat de concurrentie ook verloor.
Trias is komend weekend vrij. Alle concurrenten spelen en na het paasweekeind wordt eindelijk de tussenstand opgemaakt. Dan staat iedereen weer op gelijk aantal wedstrijden en dan zal blijken waar Trias werkelijk staat. We blijven erbij. Als promovendus staan we er goed voor echter er is meer mogelijk, daar gaan we komende tijd gezamenlijk aan werken!

De wedstrijdbal van deze week werd beschikbaar gesteld door café Kronenhuis.

Scroll naar boven