Fantastische eerste Frielink Bözzels Beker

Alle randvoorwaarden waren geweldig: lekker zonnetje, maar niet te warm, vele vrijwilligers die alles goed hadden voorbereid, ontzettend enthousiaste toeschouwers en vele jeugdige voetballertjes: de bözzels. Iedereen genoot volop tijdens de eerste Frielink Bözzels Beker voor bözzels uit groep 2,3 en 4 van het Winterswijkse Basis onderwijs!

Het toernooi kende louter winnaars maar slechts één team, Miste/Corle 3, mag het komende jaar de beker in hun klaslokaal zetten. Deze werd uitgereikt door de trotste naamgever van het toernooi, Sjoerd Frielink.

Ondanks dat het toernooi voor de eerste keer plaats vond hebben we wel de traditie in ere gehouden om alle teams (door Esther Reijrink) op de foto te zetten. Binnenkort brengen we ze afgedrukt naar de deelnemende scholen, maar je kunt ze nu al in het fotoalbum bekijken. Daar vindt je naast de teams ook sfeerfoto’s die o.a. gemaakt zijn door Marion Wiggers.

Grote dank gaat uit naar iedereen die geholpen heeft om van de Frielink Bözzels Beker een groot succes te maken! Maar in het bijzonder de sponsor Sjoerd Frielink die ook een aftermovie liet maken:

Scroll naar boven