Grote overwinning op degradant

FC Trias was vandaag aan haar stand verplicht om te winnen. Het al gedegradeerde Fleringen kwam naar Huitinkveld en werd volledig terecht met 5-1 naar huis gestuurd. De staf van de bezoekers waren wel reëel en sliepen er niet minder om nu men gedegradeerd was.

De 1e 15 waren matig van FC Trias kant. Fleringen liet ook niet veel zien en de lange ballen die men veelvuldig hanteerde waren niet gevaarlijk. Men probeert de buitenspelen zo te bereiken om van daaruit de clubtopscorer in stelling te brengen maar de spits werd volledig uit de wedstrijd gespeeld door Justin en Melvin. In de 21e minuut kwam de 1-0 op het scorebord. Een perfecte lange bal van Justin werd op waarde geschat door Brian. Hij liet de bal 1x stuiteren om vervolgens snoeihard uit te halen. Daarna was FC Trias duidelijk de bovenliggende partij. Toch duurde het lang voordat men op 2-0 kwam. Een voorzet van rechts werd prima aangenomen door Cornelis. 1 schijnbeweging was voldoende om de verdediger in de luren te leggen en zo zijn 20ste goal van het seizoen te maken. Met de 2-0 leek de wedstrijd gespeeld.

De 2e helft begon met een goeie kans voor de bezoekers, maar Mathijs liet zien dat hij niet te passeren was. De wedstrijd werd definitief beslist in de 56e minuut. Cornelis kwam aan de linkerkant in balbezit. Met zijn chocolade been wilde hij voorzetten maar de bal viel bij de 2e paal binnen en liet de keeper verbouwereerd achter. Precies 4 minuten later kon Fleringen ook scoren. Te slap verdedigen en het was 3-1. Als Fleringen dacht om er nog een wedstrijd van te maken kwam bedrogen uit. Uit een goede aanval was Camiel die het laatste sprank hoop wegnam. Hoogtepunt van de wedstrijd was de 5-1 van Robin. Hij schoot een vrije bal vanaf 20 meter fantastisch in de kruising.

Dit was tevens ook de eindstand 5-1. Zondag speelt FC Trias haar laatste wedstrijd van dit seizoen thuis. Avanti W is de tegenstander . Aanvang 14.00 uur

Yoeri Luikenhuis en Diego Put van onze JO10-3 waren tegen Fleringen onze pupillen van de week en zij scoorden met een bal die beschikbaar is gesteld door Slijterij Wijnhandel Goossens.

Regio Internet TV was ook aanwezig en zij maakten de volgende reportage:

Delen:

Scroll naar boven