FC Trias 1 laat 2 punten liggen

Sp. Lochem kwam op regenachtige oktober zondag (20/10) naar Winterswijk. FC Trias had in de voorbereiding deze ploeg ook al ontmoet. Beide ploegen waren toen nog niet compleet maar FC Trias wist waar hun sterke punten zaten. FC Trias was wederom compleet en het technische duo moest opnieuw mensen teleurstellen. Maar daar waar FC Trias jarenlang bijna geen concurrentie had moeten er nu harde noten gekraakt worden.

FC Trias speelde een prima pot deze middag en had verdiend om te winnen. Achterin zat het pot dicht. Het zegt genoeg dat keeper Mathijs in de laatste 10 minuten pas echt redding moest brengen. Maar dat het een afstandsschot was zegt dat Lochem deze middag geen 1 enkele kans wist te creëren. Ook het middenveld was in handen van FC Trias. Men voetbalde , men werkte hard en daardoor werden alle 2e ballen door FC Trias gewonnen. En onze aanvallers waren constant in beweging en waren daardoor een plaag voor de defensie van de bezoekers. Roman had pech dat zijn bekeken schot uit ‘1 spatte op de kruising. En schot daar meer verdiend had. Ook even later kreeg Rolf nog een kans maar ook deze werd helaas niet gepromoveerd tot doelpunt. Dus ging men rusten met 0-0.

Ook na de thee was FC Trias duidelijk de bovenliggende partij. Men bleef het spel domineren. Maar de keeper was aan Lochem kant een sta in de weg en groeide uit tot beste man van de bezoekers. FC Trias scoorde nog wel maar nu was de grensrechter die (wel of niet terecht) de spelbreker was. En daarom stal Lochem vanmiddag 2 punten in Winterswijk. Maar FC Trias speelde prima vanmiddag en kan men komende zondag hetzelfde opbrengen in Duiven (tegen DVV adres Westsingel 35, 6921 RX Duiven) dan moet men weer met 3 punten naar Winterswijk kunnen reizen.

De wedstrijd werd gespeeld met ballen die beschikbaar waren gesteld door Heegt Installatie, Tolkamp Keuken en Loonbedrijf Meerdink.

Yenthe ten Dolle en Daniel Nijman van onze JO10-3 waren de spelertjes van de week die zich graag nogmaals aan jullie voorstellen:

1 Naam: Yenthe ten Dolle, JO10-3
Leeftijd: 9 jaar
Broer/zus: 1 oudere broer Lars
Adres: Prunusstraat
School en groep: De Kolibrie in gr. 6
Lievelingseten: spruitjes
Hobby’s: 1.knutselen 2.voetballen 3.rommel maken
Wat wil je later worden: juffrouw
Dé club van Nederland: Ajax
Dé voetballer van Ned.: Huntelaar
Dé wereldvoetballer: Huntelaar
Uitslag FC TRIAS-SP LOCHEM: 3 – 0

======================================

2 Naam: Daniel Nijman ook uit JO10-3
Leeftijd: 8 jaar
Broer/zus: 1 broer Chaquielle en 1 zusje Norah
Adres: Elzenstraat
School en groep: Emmaschool, groep 5
Lievelingseten: 1.patat 2.kipnuggets 3.mama’s saté’s
Hobby’s: 1.voetbal 2. lego 3. gamen
Later word ik: soldaat
Dé club van Nederland: De Graafschap, Ajax
Dé voetballer van Ned.: El Jebli
Dé wereldvoetballer: 1. Ronaldo, 2. Neymar, 3 Messi
Uitslag FC TRIAS-SP LOCHEM: 3 – 1

======================================
RTV Slingeland maakte de volgende reportage:

https://www.facebook.com/rtvslingeland/videos/733964387083754/

Scroll naar boven