FC Trias 1 speelt 2e oefenwedstrijd tegen DZC ’68 1

Afgelopen zaterdag heeft FC Trias Heren 1 haar tweede oefenwedstrijd gespeeld, uit tegen het DZC ’68 van trainer Steven Verheijen. Aangezien deze wedstrijd op zaterdag werd gespeeld, was er vanwege werkverplichtingen een aantal extra afwezigen. FC Trias moest daarom met een heel jong elftal aantreden, waarbij er vier spelers van de A-jeugd in de selectie zaten.

We zagen de hele wedstrijd een energiek FC Trias. In de eerste helft werd er volgens afspraak veel druk naar voren gezet. Hierdoor werd de opbouw van DZC ’68 van achteruit al vroeg ontregeld. Dit resulteerde voor FC Trias in een prima doelpunt van Rolf Honderslo (0-1), na een goed opgezette aanval. Aan het einde van de eerste helft werd DZC ’68 wat sterker en kwamen zij nog voor rust langszij (1-1), nadat FC Trias in de as onnodig balverlies had geleden.

Aan het begin van de tweede helft een ander spelbeeld. FC Trias liet zich bewust wat meer inzakken, waardoor DZC ’68 het spel kon maken. Beide partijen kregen niet echt veel uitgespeelde kansen. Het was opnieuw balverlies van FC Trias dat tot de 2-1 van DZC ’68 leidde. Aan het einde van de tweede helft werd er -net als in de eerste helft- weer meer druk naar voren gezet, maar dit resulteerde voor FC Trias niet meer in doelpunten. Uiteindelijk bleef 2-1 dus ook de eindstand. Al met al was de technische staf van FC Trias, gezien ook het zeer jonge elftal, tevreden over de speelwijze en uitslag.

Wij bedanken alle meegereisde supporters van FC Trias.

 

De volgende oefenwedstrijden zijn op zondag 14 augustus a.s. uit tegen De Tukkers, Albergen (aanvang: 14:00 uur) en dinsdag 16 augustus a.s. thuis tegen v.v. Vorden (aanvang: 20:15 uur).

Aankomende week wordt er door het 1e weer 3x getraind, op maandag 8 augustus, dinsdag 9 augustus en donderdag 11 augustus. Aanvang: 19:45 uur.

 

 

 

Scroll naar boven