Right to Dream wint eerste Footballmaties Cup

 

Onder prima (weers)omstandigheden is op zaterdag 6 augustus 2016 door een achttal teams gestreden om de eerste Platform voor Ondernemers/Footballmaties U17 cup. Deelnemers aan dit toernooi waren Right to Dream uit Ghana, Sendai Ni uit Japan, JSG uit Duitsland, DVC ’26 uit Didam, DWS uit Amsterdam, De Graafschap uit Doetinchem, S.V. Grol uit Groenlo en gastheer FC Trias.IMG_1397

De vele toeschouwers hebben kunnen genieten van een aantal prachtige wedstrijden, waarbij uiteindelijk Right to Dream de terechte winnaar van het toernooi werd. De spelers wisten elkaar met oogstrelend voetbal moeiteloos te vinden en wonnen de finale tegen De Graafschap met 2-0.

De einduitslag van het toernooi ziet er als volgt uit:

  1. Right to Dream
  2. De Graafschap
  3. S.V. Grol
  4. JSG
  5. DWS
  6. Sendai Ni
  7. DVC ‘26
  8. FC TriasIMG_1438

Als speler van het toernooi werd Ernest Boahen,  aanvoerder van Right to Dream, gekozen.

De Footballmaties Fairplay Cup ging naar S.V. Grol.

Tijdens het toernooi vond eveneens een verloting plaats. Een shirt, gesigneerd door Jasper Cillessen, werd gewonnen door een enthousiaste toeschouwer uit De Krim, Texel.

De organisatie kan terugkijken op een succesvol verlopen toernooi en hoopt de samenwerking met de stichting Footballmaties volgend jaar een vervolg te kunnen geven.  Onze dank gaat uit naar de sponsoren Platform voor Ondernemers en Flip Media en de vele vrijwilligers die dit toernooi mede mogelijk hebben gemaakt.

IMG_1418 IMG_1369

IMG_1396 IMG_1467

 

Voor meer foto’s, met dank aan Bianca Wilterdink, klik hier.
En ook RTV Slingeland was aanwezig en maakte de volgende reportage:

Scroll naar boven