FC Trias 1 speelt gelijk tegen Pax

FC Trias 1 heeft deze zondagmiddag met 1-1 gelijk gespeeld tegen Pax. In een wedstrijd met veel passie en strijd verdiende een goed spelend FC Trias de overwinning, maar liet het Pax wegkomen met een gelijkspel.

In de eerste helft creëerde FC Trias een aantal prima kansen, maar men had het vizier niet op scherp staan. FC Trias was de betere ploeg. Het was dan ook extra zuur dat Pax vlak voor rust tegen de verhouding in de 0-1 kon maken. Er was hierbij duidelijk sprake van (voorafgaand) buitenspel. In de tweede helft hetzelfde spelbeeld. FC Trias viel aan en het wachten was op de gelijkmaker. Die viel in de 63e minuut. Uit een uitstekende voorzet van Richard Kok was het Nick Houwers die de bal knap in de kruising schoot. Pax was van slag en raakte niet veel later ook nog met een rode kaart invaller Rob Arends kwijt, na een harde charge op Stefan te Stelle. FC Trias maakte aanstalten om door te drukken, creëerde nog een aantal goede kansen, maar de 2-1 viel niet. Met 1-1 mocht vooral Pax tevreden zijn.

Trainer Jos Heutinck na afloop van de wedstrijd: “De jongens hebben het vandaag goed opgepakt. Er werd met veel beleving vanuit de discipline gespeeld. We zijn door de 0-1 vlak voor rust ook niet van slag geraakt. Het was mooi om te zien hoe na de verdiende 1-1 het publiek er ook nog een keer achter ging staan. Dan is het jammer dat we onszelf, gezien de kansen, met een gelijkspel toch tekort doen. Maar over het vertoonde spel kan ik zeker tevreden zijn. Die lijn moeten we de komende weken zien door te trekken”.

Wij bedanken alle aanwezige supporters, de balsponsoren De Jager Wonen en Mazda Garage Winkelhorst, en de pupillen van de week Jesper Vervelde en Kenji Elsinghorst (JO11-5).

De volgende competitiewedstrijd is zondag 13 november a.s. uit tegen MvR, dat vandaag nipt 3-2 verloor van nummer 2 Groessen. Aftrap om 14:00 uur op Sportpark De Boshoek.

RTV Slingeland was wederom aanwezig en maakte de volgende mooie reportage:

Scroll naar boven