FC Trias 1 speelt gelijk tegen De Tukkers

FC Trias 1 speelde zondag 14 augustus haar 3e oefenwedstrijd, uit tegen De Tukkers in Albergen, dat uitkomt in de 3e klasse A. Hoewel de groep nog niet helemaal compleet was, kon trainer Jos Heutinck over meer spelers beschikken dan in de wedstrijd tegen DZC ’68.

FC Trias 1 domineerde de hele wedstrijd en creëerde de nodige kansen, maar vergat uiteindelijk zichzelf te belonen en de wedstrijd over de streep te trekken. Einduitslag: 1-1.

De score werd in de 15e minuut geopend door Cornelis Hofman, met een fraai schot na een prima aanval (0-1). In de 30e minuut werd een loepzuiver doelpunt van Richard Kok onterecht afgekeurd wegens vermeend buitenspel. Een 0-2 score zou op dat moment meer dan verdiend zijn geweest.

FC Trias kreeg ook in de 2e helft de nodige kansen, maar kwam niet meer tot scoren. In de 80e minuut maakten De Tukkers uit een vrije trap de 1-1. Niet veel later belandde aan de andere kant een vrije trap van Tim Straal op de lat. Dit was tevens het laatste wapenfeit.

Trainer Jos Heutinck na afloop van de wedstrijd: “Het was positief dat we de hele wedstrijd “hoog” en dwingend hebben kunnen spelen. Uiteindelijk doen we onszelf met een gelijk spel wel tekort. We moeten leren om in de speldiscipline stappen te maken en dit soort wedstrijden winnend af te sluiten”.

Wij bedanken alle meegereisde supporters van FC Trias.

Dinsdag 16 augustus a.s. staat er opnieuw een oefenwedstrijd op het programma. FC Trias 1 treft dan thuis met v.v. Vorden een tegenstander van formaat. Aftrap om 20:15 uur.

Scroll naar boven