FC Trias 1 wint 5-1 van v.v. Vorden

FC Trias 1 heeft dinsdagavond zijn 4e oefenwedstrijd gespeeld, thuis tegen v.v. Vorden, dat uitkomt in de 2e klasse zondag. Het team van trainer Jos Heutinck en assistenten Ronald Ubbink en Marco Vredenberg speelde in wisselende samenstelling steeds geconcentreerd en gedisciplineerd, waardoor er na 90 minuten een 5-1 overwinning op het scorebord stond.

De score werd in de 17e minuut geopend door Jurrian Veldhuizen na een prima crosspass van Stefan te Selle. In de 26e minuut schoot Richard Kok op de paal na een goede interceptie van Lars Dijkstra. Vlak voor rust maakte Cornelis Hofman de 2-0, die uitstekend werd aangespeeld door Rolf Honderslo (snelle vrije trap). 2-0 was ook de ruststand.

Na rust ging FC Trias op dezelfde wijze verder. In de 51e minuut was het opnieuw Rolf Honderslo die Cornelis Hofman bediende. Helaas belandde zijn schot op de paal. Halverwege de 2e helft kwamen keeper Jorrick Lammers en Nick Houwers ongelukkig met elkaar in botsing, waardoor v.v. Vorden de 2-1 kon maken. Niet veel later was de stand al weer 3-1 voor FC Trias. Een fraai doelpunt van Daan Swildens. In de 80e minuut mocht Rolf Honderslo de bal op de stip leggen, na een overtreding in de 16 op Daan Swildens. De penalty werd door Rolf feilloos ingeschoten. Het slotakkoord kwam van de goed spelende Joost Piek, die na een mooie actie de 5-1 liet aantekenen. Dat was tevens de eindstand.

Trainer Jos Heutinck na afloop van de wedstrijd: “We hadden van tevoren tegen de spelers gezegd dat het resultaat vandaag niet het belangrijkste was. Het ging er vooral om alle voorlopige selectiespelers voldoende speeltijd te geven en hoe de spelers daar onderling mee omgaan. Dat hebben ze deze wedstrijd uitstekend gedaan. Het is nu zaak om voor de volgende wedstrijd weer dezelfde concentratie op te brengen. Je begint zo’n wedstrijd gewoon weer op “nul”. We blijven met beide benen op de grond staan”.

Wij bedanken alle aanwezige supporters en sponsoren van FC Trias.

De volgende wedstrijd is de 1e bekerwedstrijd, uit tegen Sportclub Rekken op zondag 21 augustus a.s. Aftrap om 14:00 uur op Sportpark ’t Asterloo.

 

 

 

 

 

 

Scroll naar boven