FC Trias 1 verliest van DVC ’26

FC Trias 1 heeft de 2e competitiewedstrijd uit verloren bij DVC ‘26. Uitslag: 4-2.

In de eerste helft een gelijk opgaande wedstrijd. Hoewel FC Trias te weinig kansen creëerde, was het in de 1e fase toch de uitploeg die het meeste aanspraak kon maken op de openingstreffer. Het was echter DVC ’26 dat de 1-0 maakte. Dit was ook de ruststand.

In de 10e minuut van de 2e helft scoorde DVC ’26 de 2-0. FC Trias leek hierdoor enigszins van slag, maar toonde veerkracht. Door twee prima doelpunten van Richard Kok, in een tijdsbestek van ongeveer 6 minuten, boog FC Trias de 2-0 achterstand om in 2-2. FC Trias leek klaar om door te drukken, ware het niet dat de bal er na 1 minuut aan de andere kant al weer in lag: 3-2 voor DVC ’26. FC Trias perste er met een aantal wissels nog een slotoffensief uit, Nick Houwers raakte voor FC Trias nog de lat, maar het was DVC’ 26 dat een paar minuten voor tijd ook de 4-2 maakte. Daarmee was de wedstrijd beslist.

Trainer Jos Heutinck na afloop van de wedstrijd: “Ik ben teleurgesteld in dit resultaat, omdat er voor ons meer in had gezeten. We hebben van tevoren tegen de spelers gezegd dat DVC ’26 een topploeg is in deze klasse. Wij willen dat worden. Je kunt dus verliezen, maar toch doen we onszelf hier tekort. Na de 2-0 achterstand hebben we als team veerkracht getoond. Met de aansluittreffer (de 2-1 van Richard Kok) kon je zien dat DVC ’26 het moeilijk kreeg. Het was jammer dat we na de 2-2 door een persoonlijke fout direct al weer 3-2 achter kwamen. Dat was het breekpunt in de wedstrijd. We zullen ook deze keer de positieve punten meenemen en deze week weer hard trainen om klaar te zijn voor de volgende wedstrijd, waarin we onszelf moeten belonen en drie punten moeten pakken”.

Wij bedanken alle aanwezige supporters van FC Trias.

De volgende competitiewedstrijd is zondag 18 september a.s. thuis tegen GSV ‘38, dat vandaag 2-3 verloor van Groessen. Aftrap 14:00 uur op ‘t Huitinkveld.

Scroll naar boven