FC Trias 1 verliest nipt van koploper Bon Boys

FC Trias 1 heeft zondag nipt met 0-1 verloren van koploper Bon Boys. In een boeiende en enerverende wedstrijd bleek een doelpunt van Bon Boys in de 1e minuut achteraf beslissend. FC Trias had minimaal een punt verdiend en liet opnieuw zien dat het in deze vorm een moeilijk te kloppen ploeg is. Bon Boys, dat de titel in de 3e klasse C nauwelijks meer kan mislopen, moest tot op de bodem gaan. Trainer Berthil ter Avest van Bon Boys sprak na afloop over “de moeilijkste wedstrijd van het seizoen voor Bon Boys”. Dat levert FC Trias geen punten op, maar het zegt veel over de kwaliteit en progressie van deze groep.

Trainer Jos Heutinck na afloop van de wedstrijd: “Het is jammer dat we geen zesde overwinning op rij hebben kunnen boeken, maar we hebben onze huid duur verkocht. We wisten dat we tegen Bon Boys, die niet voor niets met voorsprong de koploper zijn, twee helften op de top van ons kunnen zouden moeten spelen om te winnen. Dat is helaas niet gelukt, misschien ook wel een beetje door de snelle achterstand. Maar we waren over de hele wedstrijd minimaal gelijkwaardig en hebben Bon Boys bij vlagen uitstekend onder druk gezet. De gelijkmaker wilde alleen maar niet vallen, terwijl wij daar wel aanspraak op konden maken. Ondanks het verlies vandaag zien we de slotfase van de competitie met vertrouwen tegemoet en zullen we de volgende wedstrijd de draad gewoon weer oppakken”.

Wij bedanken alle supporters, de balsponsoren Eetcafé Kronenhuis en Willy Roerdinkholder en de pupillen van de week Maikel Markaj (JO11-1) en Costa de Jongh (J011-2).

Zondag a.s. speelt FC Trias 1 uit tegen DVV. Aanvang 14:00 uur op Sportpark Horsterpark.

Klik hier om een verslag over de wedstrijd vanuit een oogpunt van Bon Boys te lezen.
Ook RTV Slingeland was aanwezig en zij schoten de volgende beelden:

Scroll naar boven