FC Trias 1 wint op karakter van VVO

FC Trias 1 heeft zondagmiddag met 2-1 gewonnen van de nummer 4 op de ranglijst, VVO uit Velp. Trainer Jos Heutinck had zijn ploeg van tevoren gewaarschuwd voor de kwaliteiten van VVO. FC Trias speelde dan ook zeer gedecideerd, was effectiever dan de tegenstander en wist op karakter een verdiende 2-1 overwinning over de streep te trekken. FC Trias stijgt hierdoor weer 1 plaats op de ranglijst.

In de 1e helft was het Nick Houwers die in de 28e minuut voor FC Trias de score opende met een fraai afstandschot, dat voor de keeper van VVO onhoudbaar was. FC Trias was daarvoor aanvallend al een paar keer gevaarlijk geweest. Lang kon FC Trias niet van deze voorsprong genieten, want in de 33e minuut viel de 1-1 al weer na veel te nonchalant uitverdedigen door FC Trias. Vlak voor rust belandde een vrije trap van Nick Houwers op de lat. Ruststand: 1-1.

In de 2e helft werd de wedstrijd bijna met de minuut enerverender. De beslissing viel in de 65e minuut, toen Richard Kok na een prima steekpass van Cornelis Hofman de verdiende 2-1 maakte. VVO ging hierna steeds meer “va banque” spelen, maar FC Trias bleef overeind.

Trainer Jos Heutinck na afloop van de wedstrijd: “Mijn team besefte vandaag heel goed wat er op het spel stond. De jongens verdienen een compliment hoe ze dit tegen een goede tegenstander -want dat is VVO- hebben ingevuld. We zijn mede dankzij deze overwinning aan een prima serie bezig en zien komende wedstrijden dan ook met vertrouwen tegemoet”.

Wij bedanken alle aanwezige supporters, de balsponsoren Bouwbedrijf Klomps en Heegt Installatie en de pupillen van de week Thomas Wiggers en Tom Willemsen (JO11-6).

De volgende competitiewedstrijd is zondag 4 december a.s. uit tegen Dinxperlo, dat vandaag 2-1 won van GSV ‘38. Voor FC Trias 1 weer een hele belangrijke wedstrijd, waarbij we hopelijk kunnen rekenen op veel steun van de Trias-supporters. Aftrap om 14:30 uur op Sportpark ‘t Welink.

Ook tegen VVO waren de cameramensen van RTV Slingeland aanwezig en maakten het volgende verslag:

Scroll naar boven