FC Trias 8-5 tegen Sportclub Markelo 7 maart 2020

FC Trias 8-5 tegen Sportclub Markelo. De zonnegoden voorspelden ons een zonnige zaterdag zonder regen… en inderdaad s ochtends om 8 uur trokken wij de gordijnen open en de zon kwam langzaam op. In ieder geval al iets wat ons meezat. Om 10:15 uur was iedereen in de kleedkamers aangekomen, tenues aangetrokken alleen 4 linker sokken….. was dit een teken van boven?

Om iets na 11 uur begon de wedstrijd. De wedstrijd was net begonnen en het eerste doelpunt voor de tegenpartij was een feit. Helaas gingen wij met 3-0 achterstand de rust in. Na goedgezette ranja en koffie konden wij er weer met frisse moed tegenaan.

De 2e helft gingen wij steeds beter spelen en werd er meer en meer samengespeeld. Voorzetten kwamen aan, van afstand werd er op doel geschoten en er werd gelachen, wat niet geheel onbelangrijk is. Ook onze supporters deden leuk mee en genoten van zon en spel. Uiteindelijk is de eindstand 2-6 geworden en waren onze kanjers heel stiekem niet blij.

Maar ja…. zoals Johan Cruijff ooit zei: Winnen is logisch, verliezen niet.

Volgende week uit tegen de Witkampers gaan wij er weer met frisse moed tegenaan tegenaan…. wij weten in ieder geval wel dat als er weer 4 linkse sokken in de tas zitten, wij deze dan niet aantrekken 😉

Scroll naar boven