Vandaag mogen we onder pracht weers omstandigheden aantreden tegen de hekkensluiter in onze competitie. We heben ivm griep (geen corona)en blessures een aantal gastspelers maar alle hebben er na een paar rustige weken geweldig zin in!
Reserves:
Jesse
Kuba
Thom

1′ Elie is er door, wordt neergehaald en valt vol op zijn duim maar kan gelukkig door
8′ Heerlijke pass van Camiel op Jarmo,maar deze stift de bal over
9′ Camiel schiet de bal vol op de paal
Bal mag er wel een keer in
12′ Schot van Wilhelmina, maar Pepijn keert hem zoals alleen Pepijn dat kan.
13′ Wiebe stuurt Mathijs diep en hij komt 1op1, maar hij gaat er weer niet in
20′ Timon diep gestuurd door Wiebe maar wederom niet afgemaakt.
Had al 4-0 kunnen zijn want Wihelmina is erg kwetsbaar met ballen achter de verdediging
32′ Mathijs wordt gelanceerd en schiet hem er eindelijk een keer snoeihard in 1-0 !
35′ Heerlijke schwalbe van Wilhelmina
Rust 1-0
57′ Wilhelmina scoort 1-1
59′ Wiebe kopt een corner gelijk weer binnen 2-1 voor
72′ gevaarlijke aanval van wilhelmina maar Mart verdedigd heerlijk
81′ 2-2
90′ Wiebe scoort weer laatste minuut kopbal 3-2!Eindstand 3-2
Heel slecht gespeeld, wel gewonnen

Wat een wedstrijd, na een voortvarende start waarin we zelf 4 opgelegde doelpuntrijpe kansen om zeep hielpen vergaten we “alles” wat Frank en Mark ons dit seizoen met de trainingen geleerd hebben….en lieten ons meeslepen op het niveau van de tegenstander….met de hakken over de sloot zorgt Wiebe met een barstende migraine kopstoot voor de overwinning!
Mannen proficiat maar kijk ook in de spiegel!