FC Trias breidt de menukaart qua voetbal uit!

Tijden veranderen. En zo ook de behoefte en de “agenda” van onze spelende leden. Het bestuur is van mening dat FC Trias hier kritisch naar moet kijken en waar nodig en wenselijk hierin moet meebewegen.

Een voorbeeld hiervan is het 35+/45+ voetbal op de maandag- en vrijdagavond, dat inmiddels heel succesvol is. Deze vorm van voetbal is niet bedoeld in plaats van competitievoetbal op de zondag, maar als alternatief voor spelers die om wat voor reden dan ook geen competitie meer kunnen of willen spelen. Door dan een alternatief te bieden, binden we deze leden aan de club. Datzelfde is er voor de damesafdeling onder noemer 25+ voetbal.

Daarnaast hebben we het jeugdvoetbal van de mini’s tot de JO-19 en meidenvoetbal op de zaterdag. Senioren herenvoetbal en damesvoetbal op de zondag.

De VTC is op dit moment ook (opnieuw) aan het inventariseren wat de behoefte is (bij vooral jongere spelers) voor senioren zaterdagvoetbal. FC Trias wil dan ook graag de menukaart met dit aanbod uitbreiden en spelers deze mogelijkheid bieden.

Als daar voldoende belangstelling voor is, zal FC Trias hier na de zomerstop mee beginnen. Belangstellenden kunnen zich melden bij Gerald Winkelhorst, 06-13848878 of gerald.winkelhorst@outlook.com.

Scroll naar boven