FC Trias JO13-1G, ” het is gelukt”

Vandaag de wedstrijd tegen een tegenstander waar men nog wat tegen goed te maken had. DE REVANCHE. Twee weken terug speelde men namelijk tegen dezelfde tegenstander, toen uit, en verloor men met 4-2.. Welke tegenstander ? SV Twello.
Een tot op het bot gemotiveerd team begon erg goed aan de wedstrijd en ook nu kwam men op een 1-0 voorsprong en dat al in de 5e minuut. In de fase daarop bleef FC Trias goed druk zetten op de helft van de tegenstander en daar wist men aan de zijde van Twello niets tegenover te zetten. De beloning viel uit een corner die perfect werd ingekopt. In de fase die daarop volgde moest FC Trias wat gas terug nemen. SV Twello wist uit een vrije trap de aansluitingstreffer te scoren en werd vervolgens de rust in gegaan met een 2-1 stand op het scorebord.
Na een ietwat stroeve start in de tweede helft wist FC Trias zich te herpakken. Een min of meer bevrijdende derde treffer, na een misverstand in de verdediging bij Twello, kwam als geroepen, al was de wedstrijd daarmee zeker nog niet gespeeld. FC Trias bleef vast houden aan haar goede spel. Tien minuten voor tijd de 4-1 uit een prachtig genomen vrije trap, ruim buiten de zestien meter, die in de verre bovenhoek belande. In de slotfase wist SV Twello nog te scoren. Bij deze eindstand floot de goed leidende scheidsrechter Molenaar voor het einde van de wedstrijd en was het FC Trias gelukt revanche te nemen op de twee weken terug gespeelde wedstrijd die met dezelde cijfers verloren ging.
Volgende week een uitwedstrijd in Hardenberg waarna over twee weken thuis tegen Vorden gespeeld zal worden.

Scroll naar boven