FC Trias en Grol in evenwicht: 2-2

Eindelijk een normaal voetbalprogramma in het weekend van 10/11 maart 2018. Ook in de 3e Klasse C een volledig programma waarbij we zelf (de) sv Grol op bezoek kregen. Het duel tegen de Grollenaren werd een spannende wedstrijd waarbij uiteindelijk beide ploegen tevreden moesten zijn met het (2-2) gelijkspel.

De eerste helft waren we echter zelf de bovenliggende partij. De voorsprong bleeft helaas beperkt tot de 1-0 (“stuiterbal” van Bram te Bogt) die al na 7 minuten al op het scoreboard stond. Daarna kregen we met kansen van o.a. Lars Dijkstra en Richard Kok die een voorzet van Danieck Nijland in de handen kopte van Grol-goalie. Grol zette daar niet veel tegen over en want we hoefden maar één keer de adem in te houden maar gelukkig zagen we die grote kans niet worden benut.

Tijdens de rust moet (ex FC Trias) trainer Sander Hoopman zijn manschappen flink hebben aangesproken want na de thee tapte Grol uit een heel ander vaatje. Met name Eduardo De Sousa Cavalcante was een doorn in het oog onze achterhoede. Hij was het dan ook die “met een streep” voor de gelijkmaker zorgde (1-1) en louter bekomen van de tegenslag scoorde Mart Zieverink de op dat moment verdiende (1-2) voorsprong. Maar gelukkig herpakte FC Trias zich in het laatste kwartier. Eerst belandde een doelpoging van Jeffrey Houwers nog op de paal maar tien minuten voor tijd werd de werklust beloond toen Rolf Honderslo (2-2) een voorzet van Danieck Nijland goed inschoot.

Daar bleef het bij en gezien het spelbeeld van de eerste helft en de manier waarop Grol zich in de 2e helft liet gelden was iedereen tevreden met de puntendeling.

Grote dank gaat niet alleen uit naar het vele publiek maar zeker richting onze balsponsoren: Handelsonderneming Stephan Arink, Steentjes Makelaars en de vrijwilligers van FC Trias. Volgende week spelen we tegen de koploper MASV waarbij we om 14:00 aftrappen aan de Dovenetellaan 150 in Arnhem.

RTV Slingeland was ook aanwezig en zij zorgden voor de volgende reportage:

Scroll naar boven