FC Trias F8M – HSC ‘21 F7 7-1 (4-1)

FC Trias F8M – HSC ‘21 F7 7-1 (4-1)

Wauw!!! Wat hebben wij vandaag goed gevoetbald! Wellicht omdat we vooraf een teamfoto hebben gemaakt? (dan moeten we dat gewoon voor iedere wedstrijd gaan doen Glimlach) Of was het de lange warming-up? Of worden we gewoon steeds beter?

De voortekenen waren niet zo positief. Evi, die door de griep niet mee zou kunnen doen en dan een tegenstander die twee wedstrijden gewonnen had met 13-0 en 10-0. Maar het liep allemaal heel anders dan we hadden verwacht. Evi was er gewoon bij en de tegenstander was helemaal niet zo goed als de stand op de ranglijst deed vermoeden. Wellicht kwam het ook doordat HSC maar zes spelers had.

We begonnen voortvarend. Binnen tien seconden stonden we al op een 1-0 voorsprong. De gasten trapten af en speelden de bal terug naar de verdediging. Dide onderschepte de bal en schoot meteen raak: 1-0. Na 5 minuten was het opnieuw Dide die voor de 2-0 zorgde. Met zeven spelers tegen zes uit Haaksbergen hadden we niet alleen een veldoverwicht, maar we speelden ook beter. Er werd heel goed samengespeeld. Na tien minuten ging Dide goed door op de keeper, die de bal losliet, waarna ze de bal in het lege doel schoof: 3-0. Hierna werd de ploeg uit Haaksbergen iets sterker en ze kregen ook diverse kansen, maar onze keeper Karlijn hield alles eruit. Althans: bijna alles, want één schot was echt onhoudbaar: 3-1.
Gelukkig brachten we het verschil in doelpunten vlak voor rust weer op drie, toen Jasmijn met een bekeken schot onder in de hoek de 4-1 scoorde. Met een 4-1 voorsprong de rust in: wat een weelde.

In de tweede helft gingen we goed door. Het duurde tot tien minuten voor het einde voordat we weer scoorde. En dat was meteen het mooiste doelpunt van de wedstrijd. Na heel goed samenspel tussen Jasmijn en Dide gaf laatstgenoemde het laatste tikje: 5-1. HSC gaf de moed op. Onderling was het niet meer zo gezellig en daar profiteerden wij dankbaar van. Dide kon vanaf de middellijn alleen op het doel af en schoof beheerst de 6-1 binnen. In de laatste minuut scoorde Evi na een mooie actie de 7-1.

Volgende week spelen we uit tegen Markelo F9. We vertrekken dan om 10.00 uur.

Alle uitslagen en de stand vind je in de voetbal app.

Komende week weer lekker trainen en tot volgende week zaterdag.

groet,
Loek

Scroll naar boven